Doliu în lumea presei: îndrăgitul ”jurnalist al vedetelor”, Gheorghe Chelu, s-a stins din viață la 48 de ani

În data de 11 august, presa din România a suferit o pierdere uriasă. Gheorghe Chelu, cunoscut drept Gelu, un coleg de-al nostru la ziarul Click!, a încetat din viață la vârsta de 48 de ani. Era un nume familiar pentru mulți, nu doar în rândul cititorilor, dar și pentru vedetele din România, cu care avea o relație strânsă. Gelu a plecat să poarte interviuri în ceruri.

Nici o vedetă din România nu a fost ocolită de Gelu, un jurnalist cu peste trei decenii de experiență în lumea mondenă. El a promovat și publicat interviuri savuroase cu numeroase personalități. Mulți dintre ei au o fotografie alături de el, pentru că asta era una dintre pasiunile lui. Gelu își dorea să păstreze amintiri cu cei pe care îi respecta și îi prețuia. Iubea televiziunea, cinematografia și muzica din România..

Gelu a luptat pentru viață în ultimele două săptămâni, după ce a suferit un stop cardiorespirator în seara de dinaintea unei operații de rutină, și a fost plasat în comă indusă. Toți cei care îl cunoșteau s-au rugat pentru el și i-au trimis gânduri bune.

Din nefericire, soarta a decis altfel, și din 11 august, Gelu nu mai este Jurnalistul Vedetelor, ci Îngerul Vedetelor. Suntem convinși că va continua să vegheze asupra lor de acolo de unde se află, bucurându-se alături de ei. Lumea este deja mai săracă fără tine, Gelu! Odihnește-te în pace! Nu te vom uita niciodată!

Jurnalistul Gelu Gheorghe Chelu a murit

Daniela Popa, o colega de breaslă, a postat un mesaj sfârșietor pe Facebook, după decesul lui Gheorghe Chelu.

„Nu îmi vine să cred că scriu asta acum! Mi se pare ireal, Geluțule! Am un mare gol în stomac exact ca în ziua în care s-a întâmplat cu tata! De dimineață m-a durut capul toată ziua! Dumnezeu te-a primit la El și o să faci cele mai frumoase interviuri acolo!

O să vizitezi Disneyland-ul din Ceruri și o să te mai uiți din când în când către noi, muritorii! Geluțule, nu vrei să știi cât de rău îmi pare și cât am sperat să te mai vad, să te aud! Am tot verificat telefonul în perioada asta cât ai fost în spital! Îmi lipsesc mesajele și telefoanele tale, chiar dacă ne mai balacăream din când în când.

Doamne, câtă treabă aveam! Refuz să cred că ai plecat așa, că nu o să fim împreună săptămâna viitoare la Vâlcea, așa cum am plănuit, că nu o să mai vii să mă iei cu taxiul de acasă să mergem împreună la evenimente…Nu mai am cuvinte!

Lumea mondenă și presa mondenă vor fi foarte triste fără tine, Gelule! Te iubește multă lume, să știi! Sper să-ți găsești liniștea, să găsești pizza bună acolo unde ești, torturi și Pepsi și tot ce-ți place! Dumnezeu să te aibă în pază lui! O să ne lipsești tare, Geluțule! Te iubim!

P.S.: Las aici un filmuleț cu tine de la ultimul nostru eveniment împreună, de când am fost la avanpremiera filmului Barbie!”

A murit Jurnalistul Vedetelor: „Ai fost un om cu un suflet de aur”

Cântărețul Dan Helciug a transmis câteva gânduri după ce a aflat teribila veste. Mesajul de pe pagina sa de Facebook este însoțit de o poză în care apare alături de regretatul jurnalist.

„A plecat într-o lume mai bună… prietenul nostru drag, jurnalistul Gelu Gheorghe Chelu …Dumnezeu să te ghideze spre Lumina Lui… Ai fost un om cu un suflet de aur…. O să ne lipsești tare”, a scris Dan Helciug.

 

Articol preluat de pe click.ro

Sursa: Click.Ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata