Dl. Dani lanseaza „Razboi”, in colaborare cu Vlad Cotrus.

Dl. Dani, vocalistul, producatorul si compozitorul trupei Dl. Goe, lanseaza „Razboi”, prima piesa de pe EP-ul de debut al artistului ce poarta acelasi nume.

„Am vrut sa fac un material usor diferit de ceea ce fac in mod obisnuit cu trupa Dl Goe. Sa experimentez cu anumite genuri muzicale. Cat despre temele abordate….ele reprezinta atat gandurile mele in aceasta perioada a vietii, cat si un exercitiu de imaginatie despre perioada in care lucrurile vor reveni la normal.” – Dl. Dani despre EP-ul „Razboi”

„Razboi” este o piesa despre luptele care se starnesc intre oameni. Aerul special al piesei este oferit in primul rand de antiteza dintre instrumentalul cald si subiectul dur pe care il abordeaza.

„E o piesa dura din punctul meu de vedere. Ceea ce simtim de multe ori sa spunem, dar ne abtinem pana in punctul in care totul explodeaza si se declanseaza un #razboi. Fara sa fiu pesimist, exista un soi de razboi cam la fiecare colt de strada. In mass-media, in polititca, in societate, in mentalitati si in relatii. Cred ca si unele relatii au avut de suferit in tot timpul asta de carantina.” – Dl. Dani despre piesa „Razboi”

dani ionescu
dani ionescu

Dl. Dani isi imparte timpul intre doua scene: cea muzicala si cea a teatrului. A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica in 2014, si si-a adaugat in portofoliul roluri in piese de teatru, aparitii in emisiuni si reclame TV, seriale si filme. In 2018, Dani a participat la „Nocturn”, proiectul lui Carla’s Dreams format din o serie de clipuri despre relatii care s-au terminat prost, unul dintre clipuri strangand 30 de milioane de vizualizari pe YouTube si ajungand hit-ul primei jumatati a anului. In 2019, Dani a fost unul din personajele principale in serialul „Profu”, adaptarea serialului german „Der Lehrer”, transmis pe PRO TV.

Tot in 2019, domnul Dani a lansat impreuna cu trupa „Dl. Goe” albumul lor de debut, „Tineri, Sambata, Dumininca”. Albumul este un concept la care trupa a contribuit alaturi de zece actori  pentru a picta o poveste despre un “Goe modern”, care si-a inghetat anul la Spiru Haret si lucreaza la Mega Image. Toate aceste evenimente au loc in ultimele 3 zile din saptamana si, la fel ca o piesa de teatru radiofonic, este prezent si un deznodamant pe care il veti afla din album. Pe langa perioada desfasurarii povestii, titlul albumului mai reprezinta  si inceputul programarii noastre de a fi liberi si tineri doar in weekend.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata