DJ Manda si Dominique lanseaza Lonely – piesa care va incinge indragostitii pe ringul de dans

DJ Manda, cunoscut pentru super piesele pe care le produce, dar și pe care le mixează la cele mai tari petreceri din toată țara, vine cu un cântec remarcabil într-o colaborare cu talentata Dominique. Pentru MANDA piesa este a doua lansare de la începutul anului, după ce la jumătatea lunii ianuarie a lansat What Are We cu Bianca TIlici.
Piesa „Lonely” este una din preferatele mele de când am început să o scriu. Colaborarea cu Manda îmi este foarte dragă, am făcut echipă bună și sper să ajungă la cât mai mulți oameni. E foarte ușor sa te regăsești în ea, toata lumea a fost măcar o data „in the lonely hearts club” – ne-a spus Dominique.
Despre Manda
Fiecare piesă lansată de MANDA este o incursiune într-un nou univers, iar în tot ceea ce face este ghidat de pasiunea care l-a și determinat să pornească pe drumul muzicii. Din momentul în care a pășit pentru prima dată pe această cale și până în prezent, MANDA a colaborat cu artiști precum Connect-R, Philip, DJ Rynno, Karmen, AlbWho și Nick Kamarera
Una dintre cele mai cunoscute piese produse de MANDA este pentru JO În lipsa ta (AlbWho REMIX), care a reușit să strângă peste 6,5 milioane de vizualizări pe YouTube. O altă piesă care a reușit să ajungă la inimile publicului, datorită producției lui MANDA, este cea a Alinei Eremia – As da (AlbWho REMIX), cu peste 2,2 milioane de vizualizări.
Despre Dominique
Dominique s-a remarcat în muzică chiar de la 14 ani, de la prima apariție pe scenă. A perseverat în industrie și și-a dezvoltat cariera ca songwriter și cântăreață. Are o vasta experienta în industria muzicala având colaborari importante, dar concentrându-se pe activitatea muzicală internațională.
Despre Roton

 

Pionier în industria muzicală românească, Roton Music este creatorul unei întregi generații de talente. Văzut ca un reper în industrie din 1994, Roton și-a creat și consolidat rolul de descoperitor și dezvoltator de artiști. Printr-un catalog care a generat mereu valuri de emoție, Roton Music reunește sub aceeași umbrelă artiști din toate sferele muzicale. Artiștii noștri sunt o prezență constantă în topurile internaționale ceea ce a generat pentru Roton imaginea celui mai mare exportator de muzică din România. În continuă expansiune, portofoliul Roton include în prezent o multitudine de sub-label-uri: INAMEIT, RUL Music, Green Tree Studios, Magic Bell, Tezaur și colaborări de succes cu branduri partenere naționale și internaționale: Armada Music, Kontor Records, Scorpio Music, Energy Production, Hahaha Production, DeMoga Music, Mattman Music, Forward Agency, Green Eye, Teddy Bear Party, Seek Music.
Credite
Manda x Dominique – Lonely
Muzica: Manda, Alex Antonescu, Dominique, Alex Birca
Text: Alex Antonescu, Dominique, Alex Birca
Aranjament: Manda
Published by: Roton Music Publishing, The One Records, Nomad Music

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata