Din ce motiv s-a deteriorat relația Andreei Bălan cu George Burcea: „A lăsat-o baltă pe Andreea”

George Burcea avea un obicei din a se droga, iar traumele și episoadele de chin din copilăria sa se pare că au început să îl afecteze pe soțul Andreei Bălan atunci când a început să lucreze la o carte, în care și-a povestit copilăria.

Lucrurile au luat o întorsătură teribilă, susțin apropiații celor doi, iar în clipa în care Andreea i-ar fi cerut explicații pentru comportamentul său, George Burcea a devenit irascibil și isteric. Așa ar fi început sfârșitul relației lor.

Conform Viva!, cei doi soți nu ar mai comunica, iar drumurile lor urmează să se separe, totul fiind doar o chestiune de timp:

„George a plecat de acasă şi este total absent. A lăsat-o baltă pe Andreea, iar ea se descurcă greu acum cu cele două fetiţe. O ajută mama ei şi are şi o bonă, dar bona pleacă devreme, nu este bonă internă. Ella, fata cea mare, merge la grădiniţă, trebuie dusă, trebuie adusă, seara trebuie să le facă baie fetelor. Plus cariera. Concerte, studio, repetiţii… Îi este greu Andreei’, a afirmat o sursă din apropierea ei, pentru sursa citată.

Andreea Bălan nu avea cunoștințe despre faptul că George obișnuia să se drogheze

„Andreea este şocată. A văzut că tatăl fiicelor sale s-a schimbat în ultima perioadă şi nu înţelegea de ce, acum îşi dă răspunsul. Nu vrea să ia o decizie la nervi, aşteaptă să se aşeze lucrurile’, au dezvăluit, pentru Libertatea, persoane din anturajul soţilor Burcea – Bălan.

După ce vedeta a fost luată la rost de fani pentru că nu îi respectă și nu îi ține la curent cu viața lor de cuplu, Andreea Bălan a spus lucrurilor pe nume.

„Dacă te joci cu oamenii care te apreciază şi aşteaptă postările tale cu sufletul la gură este josnicie grasă! Doar ca să-ţi umpli buzunarul cu bani nu apelezi la tertipuri atât de inumane până într-acolo în a-ţi însecena un divorţ! Cei care o compătimiţi şi îi da-ţi sfaturi…probabil se tevălesc pe jos şi ea şi George de râs pe seama prostimii cu care ei se joacă şi de care îşi bat joc în aşa hal! Deci, măi oameni buni! Aştia doi că oameni nu se pot numi, fac bani cu nemiluita bătându-şi joc de naivitatea voastră!”, a comentat o fană, la una dintre postările Andreei Bălan.

În mod clar, cântăreața nu a mai putut rezista și i-a răspuns persoanei care o acuză de înscenarea divorțului:

„Scrie în toată presa adevărul”, a mărturisit vedeta.

 

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: evz.ro

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata