Dietă: Secretele divelor de la Hollywood

0

Cum vedetele dau startul în tot și în toate iar noi ceilalți le urmăm, ne-am propus să îți dezvăluim secretele care stau în spatele celor mai cunoscute dive de la Hollywood.

Madonna

Madonna arată incredibil la 50 de ani. În afara orelor intense de exerciții fizic de la care diva nu se abate, ea se bazează pe o dietă la fel de strictă, microbiotică, inspirată de călugării budiști, cunoscuți pentru longevitatea lor.
Această dietă permite consumul de mâncare neprocesată, de bază, fără grăsimi, cu multe fibre, legume și soia. Pentru Madonna mâncarea este strâns legată de ideea de spiritualitate iar calitatea acesteia se reflectă în sănătate, buna dispoziție și fericire.

Jennifer Aniston

Jennifer este adepta dietei “Zone” care presupune, în linii mari, asocierea la o masă a alimentelor care să însumeze: 40% carbohidrați, 30 % proteine și 30% grăsimi bune. Fondatorul acestei diete, doctoral Barry Sears  susține faptul că acesta va accelera metabolismul și va ajuta organismul să atingă un echilibru hormonal. Cu această dieta ar trebui să slăbești 2 kg în prima săptămână, urmând că apoi să dai jos câte un kg pe săptămână. Mai mult decât atât, inventatorul dietei Zone este de părere că aceasta are un efect pozitiv asupra pielii, rezistenței și memoriei.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, susține faptul că singura ei strategie pentru a-și menține silueta este că mănâncă orice își dorește însă cu moderație. Se zvonește că atunci că vrea să dea jos câteva kiligrame ea urmează dieta Atkins, săracă în carbohidrați. Aceasta se bazează pe o schemă formată din mai multe etape și pentru fiecare sunt recomandate doar numite alimente gătite într-o formă anume. Pentru fiecare etapă, la alimentele permise deja menționate se mai adaugă o listă de alimente admise. În nici una dintre cele 4 etape nu sunt admiși carbohidrații și nici nu se admite consumarea alcoolului.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata