Dieta de 3 zile care te scapă de kilogramele în plus!

Multe diete îți promit o siluetă de invidiat, însă, la finalul procesului te simți lipsită de vlagă, iar tenul tău arată teribil. Așadar, dacă vrei să scapi de astfel de probleme, îți prezentăm o dietă celebră, care nu numai că te ajută să slăbești, dar îți va face și tenul să radieze.

 

Această dietă se numește Perricone, după medicul care a realizat-o și este supranumită și dieta “facelift”, deoarece are beneficii multiple asupra pielii în general și în particular asupra tenului. Mai multe vedete, printre care Oprah Winfrey și Eva Mendes urmează această dietă, și vestea bună este că durează numai trei zile, așa că nu trebuie să îți faci griji despre cât de greu va fi să te ții de acest regim.

Evident, această dietă nu va funcționa dacă o ții numai timp de trei zile iar apoi mănânci în neștire, dulciuri, chipsuri și alte alimente nesănătoase. Este și foarte simplă pentru că se bazează în mare parte pe proteine, pe care ai voie să le mănânci din belșug.

Practic dieta Perricone presupune ca timp de trei zile să mănânci pește, precum somonul, verdețuri (spanac, salată verde, brocoli), nuci, migdale, caju, alune de pădure (toate trebuie să fie neprăjite și nesărate), ouă. Frucele permise sunt pepenele galben, merele și capșunile.

Cu ajutorul aceastei dieta vei scăpa de câteva kilograme numai într-o săptămână, dacă după cele trei zile vei continua să mănânci sănătos, adică cereale integrale, fructe și legume, carne slabă. Mai mult decât atât, tenul tău va arăta minunat, după numai câteva zile datorită acizilor grași și vitaminelor din alimentele din timpul dietei.

 

 

 

 

 

Foto: Shutterstock

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata