Detaliile intime din viața lui Cătălin Botezatu. Ce a ținut vedeta ascuns până acum

E frumușel și este o persoană celebră ce a reușit în viață încă de acum mulți ani. Deisgnerul Cătălin Botezatu a șocat întotdeauna prin prisma talentului pe care îl are, însă și cu munca pe care o depune în pasiunea sa.

Este un designer extrem de renumit care a gustat succesul într-un timp foarte scurt. Însă sunt puține persoanele care știu informații mai private despre viața vedetei. L-am observat adesea în public, la anumite evenimente mondene, la brațul mai multor doamne și domnișoare, printre care și celebra Bianca Drăgușanu.

În urmă cu puțin timp, însă, conform Fanatik, designerul Cătălin Botezatu a declarat faptul că este atras și de bărbați. Așadar, el a dezvăluit că este bisexual. Totul a confesat într-un interviu.

Designerul Cătălin Botezatu a mărturisit care este orientarea lui sexuală

În decursul timpului, mai mulți oameni s-au întrebat dacă nu cumva designerul nostru renumit este atras și de către bărbați. Așadar, răspunsul l-am aflat! Da! Și este mândru de asta. Mai mult ba chiar, el a dezvăluit că a făcut anumite „prostii” din punct de vedere sexual.

” Mă onorează faptul că mă plac și femeile, și bărbații, dar există o barieră pe care nu am depășit-o complet. Că am făcut tot felul de prostii din punct de vedere sexual….

Dar nu am făcut atât de multe. Am primit complimente de la bărbați, că arăt bine… E normal în secolul XXI. Primesc în proporție de 70% poze și propuneri de la femei și 30%, restul”, a afirmat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu nu are timp să se gândească la formarea unui cuplu

” Mă regăsesc bine în singurătatea mea și efectiv nu am timp să mă gândesc la o relație. Știu că întotdeauna o relație înseamnă timp acordat persoanei iubite. Ori, eu traversez altă perioadă, trebuie să am, în primul rând, grijă de mine.

„Viața mea de dincolo de reflectoare nu există, pentru că din 24 de ore, 20 de ore le muncesc. Am înțeles că nu poți să ai și una și cealaltă, adică și o viață personală, asta înseamnă și fericire, și succes. Am ales succesul, am ales cariera, sunt un carierist și atunci m-am sacrificat. Și nu de alta, dar pentru mine noțiunea de fericire rămâne o noțiune de dicționar. Este efemeră, este trecătoare, este un lucru de moment, de stare, pe care o regăsești din când în când, te regăsești în ea din când în când. Aș fi ipocrit să spun că am fost fericit de-a lungul anilor așa linear, nu. Am avut doar momente. Chiar dacă pare că pot avea pe orice și pe oricine, nu e chiar așa. Trecând anii, devii mai selectiv, devii mai profund și atunci pretențiile cresc,’ a dezvăluit Cătălin Botezatu, pentru revista Avantaje.

A fost pandemie… Vrei să spun adevărul? Nu am o relație stabilă și atunci mi-e frică! Nu am pentru că nu vreau. O relație stabilă, o căsnicie, înseamnă multă responsabilitate. Și nu am timp. Muncesc de dimineață până seara”, a mărturisit Cătălin Botezatu, pentru o emisiune TV.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata