Descoperă tot ce trebuie să știi despre hrana umedă pentru câini

Dacă ai decis că îți dorești un animal de companie, cu siguranță te-ai gândit fie la a cumpăra unul, fie la posibilitatea de a adopta. Oricare ar fi decizia ta, este foarte important să știi că deținerea unui animal de companie implică o mare responsabilitate.

În cazul în care deja ai decis că dorești un cățel,  cu siguranță acesta va deveni într-un timp scurt un membru al familiei tale, iar tu vei dori să îi oferi cea mai bună îngrijire! Descoperă informații despre hrana umeda caini, hrană uscată câini, dar și care sunt beneficiile fiecăreia dintre acestea!

Hrana umeda caini, una dintre preferatele acestora

Hrana umedă special creată pentru căței este un tip de hrană ce îți vine în ajutor pentru a-ți hrăni prietenul necuvântător într-un mod corespunzător, oferindu-i acestuia tot ce are nevoie. Fiind deosebit de gustoasă și bogată în nutrienții necesari organismului cățeilor, hrana umedă este adesea preferata acestora!

Alegând să oferi animalului tău de companie acest tip de hrană, vei descoperi că, în cazul în care acesta nu consumă de bunăvoie suficientă apă, prin intermediul acestui tip de hrană cățelul tău va fi hidratat! În plus, dacă ai un câine în vârstă, acesta va mesteca mult mai ușor hrana umedă și în acest fel va primi toate mineralele și nutrienții de care acesta are nevoie!

Ce tipuri de hrană umedă există?

Este bine să știi că atunci când alegi hrana cățelului tău, trebuie să ții cont de greutatea, vârsta și starea de sănătate a acestuia. Până la vârsta de un an, cățeii trebuie să consume hrană de tip junior, aceasta oferindu-le substanțele de care au nevoie pentru o dezvoltare sănătoasă și armonioasă.

Cățeilor cu vârste cuprinse între 1-7 ani le este recomandată hrana pentru adulți, aceasta oferindu-le nivelul de carbohidrați și proteine de care au nevoie. Atunci când prietenul tău blănos depășește vârsta de 7 ani, poți alege pentru acesta hrana umedă pentru seniori, special creată pentru a păstra vitalitatea și energia câinilor seniori pentru o perioadă cât mai lungă de timp. Totodată, este bine să citești informațiile de pe produsele pe care le alegi, iar în cazul în care ai nelămuriri în legătură cu alimentația corectă a cățelului tău, ar fi indicat să discuți acest aspect cu medicul veterinar și să ții cont de sfaturile acestuia!

De ce trebuie să ții cont în alegerea hranei uscate pentru câinele tău?

Este bine să știi că hrana uscată, asemenea celei umede, este creată pentru câini juniori, adulți și seniori. Așadar, este foarte important să ții ont de vârsta câinelui tău atunci când alegi hrana uscată a acestuia, astfel încât el să primească nutrienții de care are nevoie. Spre deosebire de hrana umedă, cea uscată este mai ușor de depozitat și în același timp, necesită un buget mai redus. Hrana uscată este mai concentrată, iar calitatea ingredientelor trebuie să fie un factor de care să ții cont atunci când dorești să alegi mâncarea potrivită. Este bine să eviți hrana ce are în componența sa un conținut ridicat de subproduse cereali și animale, deoarece acestea sunt greu de digerit și în același timp pot provoca intolențe și chiar alergii.

NovaFood.ro este un magazin online, care îți oferă posibilitatea de a comanda, din confortul casei tale, hrana de care ai nevoie pentru animalul tău de companie. Aici găsești hrană pentru căței, pisici, și chiar hrana pasari, dar și conserve delicioase! În cazul în care comanda ta depășește 250 RON, te vei putea bucura de livrarea acesteia în mod gratuit! Folosește datele de contact de mai jos și alege produse de cea mai bună calitate pentru animalul tău de companie!

Date de contact:

Telefon:  +40 724 239 215

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata