Descoperă tot ce trebuie să știi despre cele mai populare tipuri de pardoseli din care poți alege!

Atunci când te-ai decis să amenajezi un anumit spațiu, fie că este vorba de propria casă, birou, sau chiar o hală, cu siguranță vei avea nevoie de o pardoseală calitativă, rezistentă în timp, care să se potrivească spațiului în care urmează să fie montată.

Totuși, înainte de a face o astfel de investiție, este bine să te informezi în legătură cu opțiunile pe care le ai la dispoziție, și astfel îți vei da seama care este cea mai bună alegere. Află, din rândurile de mai jos, informații importante și aspecte tehnice despre pardoseli epoxidice, pardoseli decorative sau chiar din beton!

Pardoseli epoxidice, o variantă foarte căutată

Fiind obținute din rășini epoxidice, adică din substanțe chimice a căror stare de agregare naturală este lichidă, aceste pardoseli sunt utilizate cu precădere în spațiile sterile, în locuri în care traficul se desfășoară intens. De exemplu, în cazul în care dorești să îți deschizi o hală sau un magazin, ori să amenajezi un showroom, pardoseala epoxidică este cea mai indicată alegere. Suprafața obținută va fi plană, nu vor exista denivări sau praguri, fiind foarte confortabilă, dar și ușor de întreținut.

Pardoseli cu cuarț

Aceste pardoseli sunt extrem de elegante și au un aspect deosebit, fiind potrivite într-o multitudine de spații, începând de la terase exterioare, bucătării, cafelene sau chiar restaurante. Optând pentru această variantă, te vei bucura de siguranță, deoarece nici tu, niciun angajat sau client nu va aluneca din cauza grăsimilor sau a umezelii. De asemenea, este important să știi că ai la dispoziție posibilitatea de a alege culoarea preferată dintr-o paletă foarte largă, astfel încât să fie pe placul tău, dar și să se potrivească spațiului căreia îi este destinată.

Pardoseli poliuretanice

Pardoselile poliuretanice se aplică sub formă lichidă și sunt obținute dintr-un amestec de cimenturi speciale și rășini poliuretanice. În funcție de preferințele tale, densitatea acestor pardoseli poate varia. Este bine să știi că aceste pardoseli nu au praguri, sunt foarte ușor de întreținut și, de asemenea, sunt disponibile într-o gamă variată de culori.

Pardoseli elicopterizate din beton

În privința pardoselilor elicopterizate din beton, trebuie să știi că acestea sunt potrivite pentru magazine, depozite, hale sau garaje. Având un aspect industrial, acestea îți oferă avantajul de a te bucura de o suprafață perfect plană, rezistentă în timp și ușor de întreținut. Ai posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de culori, sunt foarte rezistente în timp, montajul este simplu și rapid, și, în plus, sunt deosebit de rezistente la stresul mecanic!

Pardoseli decorative

Aceste pardoseli sunt create pentru locurile în care se desfășoară activități recreative și atrag atenția printr-un design deosebit. În funcție de destinația exactă a spațiului, alege un model potrivit și bucură-te de un rezultat deosebit de frumos!

Montajul pardoselilor

După ce ți-ai dat seama de tipul de pardoseală de care ai nevoie și ai achiziționat cele necesare, apelează la o echipă special calificată care să se ocupe de montajul acesteia, astfel încât rezultatele să fie pe măsura așteptărilor!

Pe PardoseliIndustriale.ro ai la dispoziție posibilitatea de a comanda, din confortul propriei case, orice tip de pardoseală de care ai nevoie. Fie că dorești să investești în pardoseli decorative, pardoseli poliuretanice sau epoxidice, pe toate le găsești aici și te poți bucura de calitatea unor produse de top! Folosește datele de contact de mai jos pentru a comanda produsele dorite!

Date de contact:

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

Telefon: 0766.526.542

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata