Dermot Kennedy a lansat single-ul “Don’t Forget Me”

Dermot Kennedy a lansat single-ul “Don’t Forget Me”. Această piesă urmează includerea lui Dermot în „Won’t Back Down”, o piesă principală preluată din filmul Fast X, a zecea lansare din franciză de film. Cântecul îi prezintă pe rapperul din Louisiana YoungBoy Never Broke Again și pe vedeta country Bailey Zimmerman, pe coloana sonoră oficială a filmului, alături de oameni ca J Balvin, Kodak Black, Skrillex, YG și Ty Dolla $ign.

În urma celui mai mare turneu din Marea Britanie și UE de până acum, inclusiv o O2 Arena sold out din Londra și un record de 14.000 de bilete vândute la OVO Arena din Glasgow. Piesa garantează să se conecteze cu fanii vechi și noi de pe tot globul și o altă melodie care îi va vedea pe fani urlând la spectacole în anii următori.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/DontForgetMePR

În prezent, aflat în turneu prin America, Dermot a cântat pentru mii de fani, inclusiv două seri la Red Rocks Amphitheatre din Colorado, iar pe 14 iunie va avea un spectacol care definește cariera la Madison Square Garden din New York. În urma acestor spectacole în această vară, Dermot va susține cele mai mari spectacole de până acum în Irlanda, care includ două nopți la Marlay Park din Dubin și trei nopți la Thomond Park Stadium. De asemenea, cântă la legendarul festival Glastonbury din Somerset pe 25 iunie, precum și la festivalul All Points East din Londra pe 27 august.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata