Demi Lovato revine pe scenă la gala premiilor Grammy

Cântăreaţa şi actriţa Demi Lovato a anunţat marţi că va susţine un recital la ediţia de anul acesta a premiilor Grammy, care se va desfăşura pe 26 ianuarie la Los Angeles, în prima sa reprezentaţie live după supradoza din 2018 în care era să-şi piardă viaţa, relatează EFE.

Ea va împărţi scena cu alţi artişti, precum Ariana Grande, Billie Eilish, Lizzo, Blake Shelton, Gwen Stefani şi trupa Aerosmith, care vor cânta live la ceremonia de înmânare a celor mai importante premii muzicale.

Demi Lovato a postat pe contul de Instagram o poză a sa însoţită de logo-ul premiilor Grammy şi de următorul mesaj: „V-am spus că data viitoare când veţi mai auzi de mine va fi atunci când voi cânta”. Postarea ei a strâns aproape un milion de like-uri, având în vedere că revenirea ei pe scenă suscita o mare expectativă după ce cântăreaţa a petrecut o perioadă în spital şi la un centru de dezintoxicare.

În iulie 2018, Demi Lovato a fost internată de urgenţă la spital după o supradoză – se presupune că de fentanil, un opiaceu – care a obligat-o să petreacă o perioadă de timp la un centru de reabilitare din California.

Anul trecut ea a fost nominalizată la premiile Grammy, alături de Christina Aguilera, la categoria colaborare pop pentru piesa ‘Fall In Line.’

Cea de-a 62-a ediţie a premiilor Grammy se va desfăşura la Staples Center din Los Angeles şi o va avea, pentru al doilea an consecutiv, pe cântăreaţa Alicia Keys ca maestră de ceremonii.

Lista artiştilor nominalizaţi la premiile Grammy este condusă de Lizzo cu opt nominalizări, urmată de Billie Eilish şi Lil Nas X, cu câte şase fiecare.

Billie Eilish (‘When We Fall Asleep, Where Do We Go?’), Lana del Rey (‘Norman Fucking Rockwell!’), Ariana Grande (‘thank u, next’), Bon Iver (‘I,I’), H.E.R. (‘I Used to Know Her’), Lil Nas X (‘7’), Lizzo (‘Cuz I Love You’) şi Vampire Weekend (‘Father of the Bride’) sunt artiştii nominalizaţi la albumul anului.

În timp ce ‘Hey, Ma’ de Bon Iver, ‘bad guy’ de Billie Eilish, ‘7 rings’ de Ariana Grande, ‘Hard Place’ de H.E.R., ‘Talk’ de Khalid, ‘Old Town Road’ de Lil Nas X ft. Billy Ray Cyrus, ‘Truth Hurts’ de Lizzo şi ‘Sunflower’ de Post Malone & Swae Lee îşi vor disputa gramofonul auriu pentru înregistrarea anului.

Sursa foto: variety.com

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata