Delia, lacrimi de fericire la iUmor, după ce Alex Găvan i-a făcut două surprize în cadrul ediției speciale de roast: „Mi-au mers la inimă!“

Difuzată duminică, la Antena 1, gala specială de roast pentru jurații iUmor, dar și pentru cei trei prezentatori ai show-ului de umor și alte vedete din România va fi și cu momente emoționante, nu doar cu replici „acide“. Delia a avut lacrimi de fericire în ochi, după ce Alex Găvan i-a dezvăluit cele două surprize pe care i le-a pregătit. Pe scena emisiunii au făcut roast-uri Marian Godină, Bitză, Jean Gavril, Radu Pietreanu, Șerban Copoț și Dan Badea, magicianul Robert Tudor și Andreas Petrescu. Care sunt cele mai bune glume care s-au spus și care este motivul pentru care Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia și Cheloo au avut o criză de râs în platoul de filmare, telespectatorii pot afla duminică, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Alex Găvan are 40 de ani și este cunoscut pentru expedițiile făcute pe vârfuri de peste 8.000 de metri în munții Himalaya fără oxigen suplimentar și fără șerpași. El a acceptat invitația în cadrul ediției de roast a acestui sezon iUmor. „Dragă Delia, am pentru tine două surprize și sper din suflet să îți fie două bucurii!“, a spus celebrul alpinist. „Mi-au mers la inimă! Și el a fost atât de inocent, atât de mișto și atât de normal“, a mărturisit Delia în cadrul testimonialului. Despre ce surprize este vorba telespectatorii vor descoperi urmărind gala de duminică.

Revenirea lui Marian Godină pe scena show-ului de umor i-a bucurat pe toți cei din platoul de filmare. Polițistul a venit cu „un mandat de roast“ pentru jurații iUmor și le-a dat câte „un avertisment“ celor trei prezentatori. „Să luăm suspecții pe rând… cu cine putem începe?!? Deja s-a simțit când a auzit cuvântul «suspect»: Cheloo e suspectul de serviciu, juratul cu cea mai îndrăzneață carieră (…): cea de rapper“, a spus Marian Godină, stârnind hohote de râs.

Jean Gavril a dezvăluit că a preferat să își scrie singur materialul, chiar dacă nu face stand-up, iar glumele sale au primit multe aprecieri. „Dacă vă știți cu boli de inimă, nu vă uitați! Urmează cel mai bun moment de comedie din istoria televiziunii!“, a declarat Cătălin Bordea. Șerban Copoț și Dan Badea îl vor lua la roast pe magicianul Robert Tudor, iar acesta din urmă s-a pregătit și el cu un material plin de replici „acide“ la adresa celor doi prezentatori. În timpul numărului creat de Magi la masa juraților s-a declanșat o criză de râs cu lacrimi.

Bitză, Radu Pietreanu și Andreas Petrescu vor oferi și ei sesiuni de terapie prin comedie în cadrul galei speciale de roast. „Este prima oară când voi spune lucruri despre oameni – despre toți care sunt de față și ei vor fi pe acolo“, a spus scenaristul show-ului iUmor. La finalul momentului, Cătălin Bordea a exclamat: „Maestrul roast-ului“, iar Cheloo a subliniat: „Andreas Petrescu… rămân în continuare fan – este cel mai important lucru! Consider că el este mintea diabolică din spate, creierul salvator al emisiunii“.

Momentele realizate de Marian Godină, Alex Găvan, Bitză, Șerban Copot și Dan Badea, magicianul Robert Tudor, Radu Pietreanu, Jean Gavril și Andreas Petrescu, dar și glumele pregătite de Andreea Bălan, Olivia Păunescu și Doina Teodoru, telespectatorii le pot urmări duminică, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata