Deductibilitatea abonamentelor de fitness: World Class anunță noi soluții Corporate de health & fitness și lansează programul Healthy Week pentru companii

World Class, cea mai mare rețea de cluburi și piscine din România, cu servicii integrate de Corporate Wellness, își dezvoltă în continuare oferta premium all-inclusive de health & fitness dedicate membrilor săi Corporate și anunță noi pachete și programe de wellness corporativ, la intrarea în vigoare a noii legi a deductibilității. Legea intră în vigoare pe 1 februarie 2023 și permite tuturor angajaților din România să beneficieze de abonamente de fitness de până la 400 de euro anual.

 

World Class deține președinția RomaniaActive, vocea unită a industriei de health & fitness din România și, alături de membrii fondatori, s-a numărat printre inițiatorii noii legi, prin promovarea si susținerea continuă a importanței deductibilității abonamentelor de fitness.

 

„Toate cercetările arată clar: obiceiurile sănătoase, angajații sănătoși formează echipe sănătoase și aduc rezultate financiare sănătoase. Exercițiile fizice regulate contează! Noul Raport privind starea gobală de sănătate pe 2022, publicat de Organizația Mondială a Sănătății, recunoaște rolul crucial al Wellness-ului corporativ pentru sănătatea angajaților și pentru reducerea comportamentelor sedentare care duc la boli cronice. Guvernele și toți angajatorii sunt încurajați oficial de OMS să promoveze exercițiile fizice și să permită tuturor angajaților să rămână activi. Sprijinirea stilului de viață activ al angajaților este, de asemenea, recunoscut ca fiind un factor ce crește randamentul investițiilor în orice business!

 

„Angajații moderni se așteaptă ca angajatorii să-i ajute să trăiască o viață sănătoasă.

Angajatorii care au grijă de sănătatea și starea de bine a angajaților se bucură numeroase beneficii măsurabile, de la îmbunătățirea muncii în echipă, productivitate și profitabilitate mai mari până la o cifră de afaceri mai mare, mai puține accidente de muncă și mai puține zile de concediu medical raportate.

 

„Misiunea World Class de a motiva și inspira mai mulți români să fie mai activi mai des și să trăiască un stil de viață sănătos a reprezentat de peste 23 de ani o recunoaștere din partea noastră, a importanței vitale pe care exercițiul fizic o are asupra sănătății. Noua lege a deductibilității vine ca un confirmarea acestei convingeri și deschide noi uși pentru wellness-ul corporativ.

 

În centrul misiunii World Class #BeHealthy – de a motiva și inspira mai mulți români să fie mai activi mai des – Corporate Wellness a ocupat întotdeauna un loc important. Unul dintre cele mai importante obiective ale noastre, ca principală rețea de cluburi de health & fitness

din România, este să ajutăm companiile să creeze și să îmbunătățească o forță de muncă sănătoasă și productivă. Noua lege a deductibilității va permite angajatorilor și angajaților să beneficieze de programe de sănătate, fitness și wellness din ce în ce mai eficiente oferite de World Class, cu un impact pozitiv imens asupra vieții angajaților și asupra succesului fiecărei afaceri”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class.

 

Cu un portofoliu în creștere de clienți corporativi și o cerere din ce în ce mai mare pentru programe de wellness la locul de muncă, World Class și-a consolidat poziția de furnizor de bază pentru companiile care doresc să îmbunătățească sănătatea și bunăstarea angajaților lor.

 

Membrilor World Class care beneficiază de pachete corporative se bucură de acces nelimitat la serviciile de wellness corporativ all-inclusive: cardio, forță, zone de antrenament funcțional, clase de group fitness, pachete de antrenamente personal, piscină și lecții de înot, saună uscată și umedă, de asemenea, terenuri SPA și squash în locații selectate.

 

O altă acomponentă importantă a ofertei all-inclusive Corporate Wellness este Platforma World Class Premium de Antrenamente Online. Astfel, membrii Corporate pot beneficia de programele de antrenament World Class în cluburi, acasă sau în formă hibridă.

 

O data cu intrarea în vigoare a noii legi, World Class ridică ștacheta în ceea ce privește programele de health & fitness corporativ, oferind companiilor programe de wellness mai complexe și atractive, concepute pentru nevoile particulare ale fiecărei companii și adaptate la specificul muncii lor și la tendințele HR. Prin aceste programe se urmărește îmbunătățirea muncii în echipă, activitatea fizică generală și a stării de sănătate a angajaților și reducerea numărului total de zile de de concediu medical la nivelul companiilor.

 

Pentru a arăta cât mai multor angajați beneficiile fitness-ului pentru sănătatea fizică și mentală și pentru a-i atrage către un stil de viață mai activ, mai sănătos, în luna ianuarie, World Class va lansa un nou program corporativ: The Healthy Week Challenge. Programul va include măsurători InBody, programul #BeHealthy Start, cursuri speciale de fitness de grup concepute pentru lucrătorii de birou, un Bootcamp Corporate, Atelier de nutriție și un colțul Specialistului în health & fitness.

Pentru oferta World Class Corporate Wellness, puteți accesa: www.worldclass.ro/corporate/

Despre World Class Romania

World Class este liderul de piață al industriei românești de sănătate, fitness și wellness, cu un număr total de 43 de cluburi de sănătate și fitness și 21 de piscine în toată țara și peste 70.000 de membri. Cluburile World Class oferă servicii la cele mai înalte standarde, facilități de ultimă oră și clase diversificate. World Class este partener tradițional LES MILLS™ – cel

mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class Romania oferă, de asemenea, un concept premium de club de fitness și stil de viață, numit W, în care membrii se pot antrena și relaxa într-un cadru intim și exclusivist. World Class Romania este deținută de Vectr Fitness.

 

Despre Vectr Fitness

Este o companie de investiții deținută de African Industries Group. Vectr Fitness realizează prima tranzacție în România prin achiziția lanțului de health & fitness World Class România, lider de piață. African Industries Group este un grup global diversificat de companii private, cu investiții în Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Vest. În România, compania activează, de asemenea, în agrobusiness, distribuție de utilaje și utilaje agricole, dezvoltare și investiții imobiliare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata