Declarații inedite! Din ce motiv Adela Popescu nu se mai încumetă să își continue viața de actriță

Adela Popescu este soție, mamă, însă și femeie de carieră. Frumoasa vedetă care a adus pe lume doi băieți a renunțat de tot la actorie și la muzică și a ales calea televiziunii, și să se dedice vieții de familie. Adela Popescu se află într-o relație cu Radu Vâlcan de câțiva ani buni.

Cu toate că a primit nenumărate propuneri de colaborări pentru proiecte de film sau seriale, Adela susține că timpul nu-i mai permite să se afle pe platourile de filmare. Este plecată de acasă o bună parte din timp pentru emisiunea pe care o prezintă la ProTV și nu ar vrea să fie departe de copiii ei.

„Au existat două propuneri în ultimii doi ani pentru a juca în seriale, însă nu s-au putut concretiza pentru că programul meu nu îmi permitea să fac şi emisiunea şi serialele, mai ales că îmi doresc foarte mult să îmi petrec cât mai mult timp alături de copii. Dar, în schimb, am jucat în piese de teatru şi sunt în discuţii acum pentru un rol într-un film de lung metraj care ar trebui să se filmeze în toamnă.”, a afirmat Adela Popescu pentru Libertatea.

Atunci când a fost întrebată dacă ar vrea să mai revină vreodată la prima ei dragoste, actoria și muzica, Adela a spus că nu înlătură varianta de a mai înregistra, la un moment dat, o melodie. Până la acel moment, vrea să rămână doar la cântatul la duș, pentru copii sau pentru soțul ei, acasă.

„Cred că există un timp pentru toate, dar cred că într-adevăr nu aş fi putut face faţă. Şi, pentru a face muzică aşa cum se face, e nevoie să pleci mult de acasă, o piesă degeaba o scoţi şi are succes dacă nu o şi cânţi, prin ţară, la concerte, pentru că nu se bucură oamenii de ea şi de energia ta.

Aşa că nu este momentul acela, dar, dacă voi auzi o piesă aşa pentru sufletul meu cu siguranţă o voi înregistra. Altfel, cântăm toată ziua prin casă, adormim copiii, la duş, ce să zic – muzica e muzică.”, a mai adăugat ea.

 

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: elle.ro, avantaje.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata