De Revelion, „Dăruiește Românie” aduce în casele românilor de peste hotare emoție și bucurie românească

Ajunsă la finalul unui an provocator, „emisiunea românilor de pretutindeni”, așa cum este cunoscută emisiunea „Dăruiește Românie”, prezentată de Carmen Târnoveanu în fiecare vineri seară la TVR Internațional, a pregătit, pentru ediția de Revelion, declarații și momente inedite, pline de emoție și mărturisiri neașteptate.

Difuzată chiar în seara de Revelion, pe 31 decembrie 2020, începând cu ora 00.00, „Dăruiește Românie” reunește, în platou, artiști precum Nico și Ionuț Galani, Raisa, Arlinda Morava, Mihnea Stănescu, Andi Nucă, Roxana Nemeș, trupa Chaplin etc.

 „Până acum, Dăruieste Românie a reușit să ne găsească împreună la sfârșit de săptămână, să îi adune pe toți românii din toate comunitătile românești din străinătate în jurul poveștilor adevărate, a amintirilor care ne răscolesc, dar mai ales în jurul bucuriilor simple”, povestește Carmen Târnoveanu, bucuroasă că a dus la bun sfârșit misiunea de a aduce, încă un an, în casele oamenilor, muzica, amintirile, umorul și emoția românească, îndeosebi celor aflați departe de țară.

Așadar, cu mic, cu mare, românii din străinătate, dar nu numai ei, sunt invitați să petreacă o seară memorabilă, cu muzică, veselie și decor de sărbătoare, alături de inimoasa echipă a emisiunii „Dăruiește Românie” și invitații săi, vineri seară de la 00.00, pe TVR Internațional și tvrplus.ro.

Emisiunea „Dăruieste Românie” s-a lansat în 2018, la inițiativa managerului TVR Internațional, Cristina Leorent. În 2020, TVR Internațional împlinește 25 ani de emisie, iar programul „Dăruieste Românie” a ajuns la cel de-al 5-lea sezon. Printre invitații din platou s-au numărat și artiștii cei mai iubiți de publicul internațional, precum Felicia Filip, Iris-Cristi Minculescu, Valter & Boro, Phoenix, Mirabela Dauer, Ștefan Stan, Adrian Daminescu, Dan Helciug, Zoli Toth etc. 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata