gift card
in

De ce toată lumea iubește gift card-urile?

Indiferent de ocazie, majoritatea sărbătoriților preferă să primească un gift card în detrimentul hainelor care nu li se potrivesc ca stil sau mărime, ornamentelor cărora nu reușesc să le găsească un loc în locuința lor sau alte cadouri de buget de care nu au cu adevărat nevoie. Iar dacă în calitate de destinatar parcă mai poți trăi cu ideea de a primi ceva ce nu îți place, dezamăgirea din ochii celui căruia îi oferi un cadou nepotrivit este pur și simplu răvășitoare atunci când ești de partea cealaltă a ecuației.

De aceea, fie că se apropie ziua cuiva, sau doar vrei să faci o bucurie celor dragi cu ocazia unei zile speciale, cea mai bună idee de cadou este un voucher de servicii sau cumpărături.

 

Gift card-urile te scapă de alegerile complicate

Este greu să alegi un cadou care să știi sigur că aduce bucurii, chiar și atunci când este vorba de persoanele pe care le cunoști foarte bine. Poți să locuiești cu cineva și în aceeași casă și să nu știi exact ce măsură poartă la haine sau dacă un anumit tip de design îi este sau nu pe plac. Iar când vine vorba de prieteni și cunoștințe, lucrurile se complică. În schimb, oferind un gift card și dând sărbătoritului sau sărbătoritei posibilitatea de a alege personal ceea ce îi place, nu mai trebuie să-ți bați capul cu detalii imposibil de ghicit.

 

Gift card-urile sunt un cadou mai personal decât banii

Pe același principiu, poți să oferi în dar și bani. O sumă oarecare împachetată într-un plic frumos nu dezamăgește niciodată mai ales pentru faptul că poate fi folosită cu tot la fel de multă libertate ca un voucher. Dar nu este același lucru. Dăruind bani, s-ar putea ca atunci când îți vine rândul să primești un cadou, persoana căreia i-ai dat bani să-ți dăruiască tot bani și așa cadourile se transformă dintr-un prilej de bucurie, într-un împrumut pe termen lung. Și astfel, tradițiile își pierd farmecul și la un moment dat, atât tu cât și sărbătoritul ajungeți la concluzia că nu are rost să vă mai faceți cadouri. Pe de altă parte, un gift card la un spa de exemplu, este o cu totul altă poveste. Cu un asemenea cadou, demonstrezi că ai depus efort pentru această ocazie, dar în final, oferi destinatarului șansa de a alege ce-i place.

 

Gift card-urile te ajută să economisești bani, fără să pari zgârcit

Poate că îți dorești să faci un cadou mai scump, dar treci printr-o perioadă dificilă și nu-ți permiți decât lucruri convenabile, care probabil nu ar face plăcere celui care le primește. Decât să cumperi un bun ieftin, care se strică repede și nu aduce bucurie decât pe moment, mai bine optezi pentru un gift card de valoarea banilor pe care îi ai și dai sărbătoritului posibilitatea să completeze cu restul, în caz că își dorește mai mult. Oricât ți-ai dori să faci cadouri frumoase, când dispui de un buget limitat, mai bine decât să te limitezi la un mărunțiș, este mai elegant să dăruiești un gift card.

 

Gift card-urile nu te obligă să ieși din casă după cadouri

Mai ales în perioadele aglomerate ale anului, ca de exemplu Crăciunul sau Paștele, goana după cadouri se transformă într-un eveniment extrem de solicitant. Când toată lumea aleargă după daruri, iar magazinele sunt pline de cumpărători care mai de care mai agitați, găsirea darului potrivit este o adevărată aventură în care trebuie să acționezi contra cronometru și în final, să te limitezi la ceea ce ți se oferă. Dar cu un gift card ingenios scapi și de această corvoadă comandând cadoul direct de pe internet.

 

În concluzie: de ce toată lumea iubește gift card-urile?

De-o parte îi avem pe cei care fac daruri, iar de cealaltă parte pe cei care le primesc. Din punctul de vedere al celora din primul grup, gift card-urile sunt o metodă excelentă de a economisi timp și a oferi un dar de o valoare echivalentă cu banii de care dispun. În plus, nu există niciodată riscul de a oferi ceva nepotrivit ca o piesă vestimentară anapoda, sau impersonal, precum banii. La polul opus, din punctul de vedere al destinatarilor, gift card-urile reprezintă un cadou în care s-a pus suflet și în același timp un lucru prețios, pe care îl pot valorifica după bunul plac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sickotoy

Sickotoy cucerește topurile muzicale naționale și internaționale cu piesele sale!

mini model it la fantana

Primul si singurul show pe YouTube cu copii-modele va incepe curand