De ce tipii care gătesc sunt iubiții IDEALI

O masă gătită de sufletul tău pereche e infinit mai bună decât una la restaurant. Dacă iubitul e pasionat de bucătărit și chiar se descurcă, ai relația ideală:

 

E mai gustos

Nu toate restaurantele servesc mâncare ,,ca la mama acasă”. Regimul industrial în care se gătește e eficient pentru local, dar calitatea mesei lasă de dorit. Iubitul tău se implică sufletește în prepararea mâncării, mai ales știind că e pentru tine. Ingredientul secret e iubirea!

 

E economic

De ce să dai 12 lei pe o porție de sarmale la ,,împinge tava”, când poți investi acești bani într-o oală întreagă din care să mănânci toată săptămâna? Dacă iubitul tău se descurcă prin bucătărie, veți economisi o groază de parale pe termen lung. Umpleți pușculița și vă cumpărați ceva frumos mai târziu!

 

Poți slăbi

Mâncarea gătită acasă e relativ dietetică, indiferent despre ce fel e vorba. Iubitul tău folosește fiecare ingredient cu măsură, fără să exagereze în nicio privință. În plus, voi stabiliți exact cât de plină să fie farfuria. Dacă îți propui să slăbești, ți-ar fi mult mai ușor în felul ăsta decât dacă ai mânca zilnic în oraș.

 

E mai sănătos

Adio conservanți, arome artificiale și coloranți alimentari! O masă preparată de iubitul tău e infinit mai sănătoasă decât ce găsești prin meniurile restaurantelor. Și știi cum se zice: ,,sănătatea e cel mai de preț bun al omului”.

 

E descurcăreț

E de așteptat ca un tip care gătește bine să se priceapă și la alte lucruri prin casă. De la folosirea aragazului până la montarea unui dulap sau la repararea aerului condiționat e un singur pas.

 

Diversitate

Când gătești acasă, singura limită e imaginația (bine, poate și resursele financiare, în funcție de ce anume vrei să prepari). Ideea e că poți inventa rețete noi, poți combina diverse feluri de mâncare, poți improviza oricât și oricum ai chef. Dacă iubitul tău are imaginație, fiecare masă îți rezervă o nouă surpriză (ca un ou Kinder).

 

E sexy

Mânuirea mixerului cu hotărâre inspiră încredere. Un tip care se descurcă în bucătărie sugerează că știe ce face și în afara ei. Nimic nu e mai hot decât o persoană pe care simți că te poți baza indiferent de situație.

 

E o dovadă de iubire

,,Dragostea trece prin stomac” – nu sunt doar vorbe în vânt! Știi că cineva te iubește cu adevărat atunci când își sacrifică timpul și energia să gătească special pentru tine. Dovadă mai mare nu există!

 

Iubitul tău știe să gătească?

 

Foto: shutterstock.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata