De ce te ignoră prietenii? 4 Motive pentru care s-au îndepărtat de tine

Ai o stare ciudată atunci când prietenii nu te bagă în seamă. Ei reprezintă suportul tău social și emoțional. Vă leagă experiențe, amintiri și multe pățanii. Nici nu ne mirăm că te simți tristă atunci când nu îți răspund la telefon. Parcă te simți abandonată de către cele mai apropiate persoane ale tale. Însă stai liniștită, nu ești tu de vină! Fiecare persoană trăiește clipe mai bune și altele mai puțin bune, descoperă priorități și multe altele. Chiar și prietenii tăi.

1. Poate au nevoie să fie liniștiți o perioadă

Susții că prietenii tăi te ignoră? Poate trec printr-o pasă proastă și pur și simplu își doresc puțin spațiu sau timp să se regăsească. În această perioadă a lor le va fi de ajutor puțin suport și sprijin emoțional și să le acordăm spațiul de care ei au nevoie ca să își pună gândurile în ordine.

Nu vor să mai pară fericiți

Și ție ți s-a întâmplat să treci printr-o perioadă nasoală, nu ai chef efectiv de nimeni din jurul tău, iar toți să te obosească cu întrebări. Și prietenii, vecinii sau colegii tăi de muncă pot trece prin pase proaste. Probabil vor doar să stea în casă, pentru a nu mai fi nevoie să se prefacă că totul în viața lor merge de minune, când de fapt nu este așa.

Poate prietenii tăi sunt foarte ocupați

Da, vei spune că pentru acele persoane importante din viața ta îți vei face timp. Însă există clipe în care te simți efectiv epuizat și nu ai chef de nimeni, nici măcar de tine. Sau ai mult prea multe lucruri de rezolvat într-un timp scurt, și nu-ți mai permiți să ieși cu prietenii.

Vor să înceapă să strângă bani

Cu toții avem câte un plan în ceea ce privește zona financiară. Poate prietenii tăi s-au decis să schimbe mobila, să investească într-un business sau să pună bani deoparte pentru vacanța mult dorită.

Sursa: elle.ro

Sursa foto: pixabay.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata