in ,

De ce nu e bine să ai un iubit mai mare decât tine

Poate părea tare însă în realitate există și o mulțime de dezavantaje. Iată de ce nu e atât de mișto să te vezi cu cineva mai în vârstă decât tine.

Nu sunteți la același nivel în viață

Dacă te întâlnești cu cineva care e mult mai în vârstă decât tine nu vei fi niciodată în același punct al vieții cu el. Nu contează cât de matură ai fii sau cât de bine vă înțelegeți voi doi. Tot nu ești la același nivel. El a crescut în mod diferit. E într-un loc diferit. Iar aceste detalii vor face lucrurile să fie mult mai grele decât ar trebui să fie de fapt. Și nu exagerăm deloc când spunem asta.

Te poate manipula

Înainte de a sări la gâtul meu, ascultă-mă bine. Eu știu că fiecare tip mai în vârstă are în sânge toate tehnicile de manipulare. Există firește câțiva care nu o folosesc, însă mulți vor profita de ea. Ei au o mai mare influență asupra ta, fie că-ți dai seama, fie că nu realizezi asta.

Nu aveți prieteni comuni

Dacă între voi există o diferență semnificativă de vârstă, probabil că nici nu stați cu aceleași persoane. Când tipul e mai în vârstă și l-ai agățat în afara cercului tău de prieteni, probabil că nici nu va relaționa foarte bine cu amicii tăi. Prietenii lui te vor privi de asemenea destul de suspect, iar să aveți amici comuni este o parte importantă a unei relații.

 

 

Foto: Shutterstock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 motive pentru care e SUPER să locuiești cu prietenii

Eşti exclusă din gaşcă pentru că nu ai prieten? Iată soluţia!