De ce este mai eficientă o întâlnire romantică pe timp de zi decât o cină seara

Când rostești cuvântul „întâlnire”, automat te duci cu gândul la lumânări, petale de trandafiri, o cină romantică, stele și lună. Însă trebuie să știi că nopțile nu reprezintă calea de succes către cea mai reușită întâlnire. De asemenea, ai șansa de a evita posibilele elemente care ți-ar putea ruina mintea și deciziile.

De ce?

1. Nu ai băut la fel de mult alcool

Seara tinzi să consumi la cină ceva mai multe pahare cu vin, la club poate câteva cocktailuri, iar alcoolul nu induce cele mai bune decizii. Bine, poate ești mai dezinvoltă, însă îți și asumi niște riscuri fără nici o problemă, iar percepția despre respectivul bărbat se poate schimba rapid sub influența vaporilor de alcool.

2. După o întâlnire pe timp de zi, ajungi mai greu la el în pat

Seara lucrurile pot fi ceva mai previzibile. După ce ați stat până târziu sau poate până dimineața la respectiva întâlnire, aveți șanse mult mai mari de a ajunge să faceți sex. Iar poate tu nici nu-ți dorești să te grăbești. Da, poate să te invite la el și după ce ați luat prânzul, însă sunt șanse mai mici.

3. Aveți alte activități

O întâlnire în miezul zilei poate fi urmată de o plimbare prin parc, cu barca, la zoo, la o terasă, un parc de distracții, etc. Seara nu aveți prea multe opțiuni și nici nu ai nevoie de prea multă imaginație. Ziua observi limpede cât efort depune pentru a te putea impresiona.

4. O întâlnire pe timp de zi se bazează pe mai multă conversație

Bine și vei spune că și la cină puteți vorbi nestingheriți, însă dacă vă duceți doar pentru a bea ceva într-un loc mai aglomerat, cu muzică tare, e clar că nu mai aveți ce conversație să purtați. Iar în acel loc vă puteți întâlni cu multe persoane cunoscute ba de-ai tăi sau de-ai lui și în acest fel, puteți fi adesea întrerupți sau sunteți rugați să vă alăturați grupului. O întâlnire pe timp de zi e mai relaxată și ajută la conectarea celor doi participanți.

5. Îți poți evalua în mod corespunzător gradul de atracție

Imaginează-ți că lumina zilei reprezintă un fel de reflector sau de lupă. Așadar, vei avea șansa de a-ți vedea partenerul mai bine și să îți dai seama dacă chiar te atrage din punct de vedere fizic. Modul în care se comportă și interacționează cu tine ajută de asemenea la clădirea atracției. Poți fi mai prezentă și mai atentă în ceea ce privesc detaliile ce ține de gestică, modul în care se raportează la personalul restaurantului, cât de mult are tendința de a te proteja, etc.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata