De ce este important să folosim sisteme termoizolante și protecție solara pentru casă

Când vine vorba de izolația propriei locuințe, de cele mai multe ori putem folosi chiar și mici ‘’artificii’’ care să ne ajute să ținem, de exemplu, razele solare puternice la distanță. Atunci când amplasarea casei te expune la lumina solară direct prin ferestre, timp de mai multe ore pe zi, se întâmplă un ‘’efect de seră’’ care îți poate încălzi locuința și poate crea disconfort termic, în special vara când temperaturile sunt la superlativ. Ce putem face în acest caz? Soluția este una simplă și la îndemână și nici nu costă o avere, așa că merită să încerci să apelezi la următoarele soluții, pentru a aduce un plus de confort în propria locuință:

  1. Protejează-ți casa, indiferent de tipul sau dimensiunea acesteia, cu sisteme termoizolante si protectie solara de calitate înaltă. Izolația casei îți oferă avantaje atât pe sezon rece, cât și pe sezon cald, pentru că funcționează ca un agent termic ce reține căldura la interior în sezonul rece și ține la distanță căldura toropitoare din timpul verii (pentru că nu îi permite să pătrundă prin acoperiș sau pereți).
  2. Izolează locuința atât pe exterior, cât și pe interior, și apelează doar la izolații de cea mai înaltă calitate. Există multe opțiuni din care să alegi, așadar optează pentru varianta care ți se potrivește cel mai bine și care se pliază perfect pe bugetul personal.
  3. Optează pentru geamuri termopane Low-E. Low-E este un termen ce vine de la Low Emisivity, ceea ce înseamnă că are emisie scăzută la căldură prin radiație, datorită unei suprafețe de argint care acoperă suprafața unei folii din sticlă a termopanului. Deși poate părea o soluție banală, de cele mai multe ori sunt detaliile mici care pot face o reală diferență în astfel de situații.
  4. Folosește jaluzele de interior sau rulori de aluminiu de exterior, pentru a împiedica razele solare să bată direct în geam. Poți să le folosești în perioada zilei când soarele bate cel mai puternic, de exemplu. Astfel, împiedici încălzirea ferestrelor și, indirect, împiedici căldura să se degaje la interior. Când căldura cea mare trece și soarele își pierde din putere, poți ridica complet rulourile să permiți luminii naturale să intre în casă.

În prezent, sistemele termoizolante sunt extrem de folosite și de căutate. 90% din locuințele noi dispun de izolație exterioară, din motive bine cunoscute. Însă cel mai des sunt alese de către oameni, deoarece îi ajută să facă reale economii la bani când vine vorba de încălzire pe timp de iarnă și răcorire vara. O casă care nu prezintă izolare va permite mai ușor căldurii să pătrundă în interior, dar la fel de ușor va pierde căldura din interior pe perioada iernii, lucru care se va reflecta în facturile de curent sau gaz (pentru a compensa pierderile, folosim inevitabil mai multe resurse care să ne țină de cald, resurse care sunt întotdeauna contorizate).

Sistemele termoizolante și cele de protecție solară reprezintă o investiție de viitor, pe termen lung, investiție care te va ajuta să faci economii consistente pe o perioadă de ani de zile.

De unde poți să achiziționezi sisteme termoizolante și protecție solară la prețuri accesibile? De pe magazinul online Aluroller, un site care conține tot ce ți-ar putea trebui în materie de izolare eficientă, precum rulouri exterioare, plase de țânțari, tâmplărie PVC și din aluminiu, uși pliante, ferestre pentru mansardă, grilaje metalice, glafuri și pervaze, bariere automate și tot ce ți-ar mai putea trebui pentru a-ți face viața mai ușoară, prin soluții moderne și eficiente. Iată avantajele de care te poți bucura, dacă apelezi la serviciile Aluroller:

  1. Măsurători gratuite la tine acasă. Indiferent de produsele pe care dorești să le achiziționezi, echipa Aluroller vine la tine acasă și ia dimensiunile pentru a realiza pe comandă produsul de care ai nevoie, iar tu nu plătești nici un ban în plus pentru aceste servicii. Se ocupa ei de partea aceasta, simplu, rapid și eficient, deoarece echipa lor este formată doar din oameni profesioniști în domeniu.
  2. Ai montajul asigurat. Echipa lor îți va asigura si montajul produselor achiziționate din magazinul online, astfel încât să te bucuri de noul aspect al locuinței, fără bătăi de cap.
  3. Ai parte și de servicii de reparații tâmplărie PVC. Dacă unul din geamurile termopan se strică pe parcurs, nu trebuie să îți faci griji în legătură cu asta, deoarece Aluroller pune la dispoziție și servicii de reparații tâmplărie PVC, astfel încât să nu îți fie afectată viața de zi cu zi, în timpul pe care îl petreci în casa și dorești să te bucuri de tot confortul.
  4. Ai parte de promoții și oferte lunare la anumite categorii de produse. Urmărește-le magazinul online pentru a fi la curent cu toate noutățile.
  5. Prețurile Aluroller sunt întotdeauna de bun simț, adică foarte accesibile. Astfel, poți să achiziționezi toate produsele de care ai nevoie pentru a-i oferi locuinței tale nota de confort de care vrei să te bucuri, în fiecare zi.
  6. Produsele îți sunt livrate direct la domiciliu și echipa de montaj se poate ocupa imediat de montarea acestora. Practic, tu faci cumpărăturile online de pe magazinul lor, iar de restul se ocupă în totalitate Aluroller.

Când vine vorba de eficiență, nimic nu întrece echipa Aluroller, o echipă de oameni pasionați de ceea ce fac și dornici să aducă confortul în fiecare locuință, deoarece orice casă merită să aibă de toate. Doar așa, putem să ne bucurăm cu adevărat de tot ce aceasta are să ne ofere, chiar dacă uneori detaliile pot parea mici și nesemnificative, este bine de știut că acestea pot face o mare diferență când vine vorba de confort.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata