in ,

De ce e mai bine să fii singura decât să sari dintr-o relație în alta

Fetele singure sunt adesea stigmatizate de cei din jurul lor. Atunci când o persoană alege să fie singură pentru o perioadă mai lungă de timp pare că are o problemă serioasă. Mai ales dacă persoana respectivă arată și bine.

Iar această idee e mai mult decât prostească și nici nu înseamnă că respectiva fată are probleme cu legăturile serioase, ci doar nu a găsit un băiat care s-o atragă cu adevărat. Iar când ești singură ai parte de tot felul de beneficii.

  • Ai ocazia să te descoperi mai bine, să-ți dai seama ce-ți dorești cu adevărat pentru a face o alegere cu adevărat corectă.
  • Fetele singure sunt mult mai relaxate decât cele care sunt mereu într-o relație (și aia trecătoare). Ele știu să ofere spațiu celor de lângă ele.
  • Sunt mai sociabile spre deosebire de cele care simt nevoia să stea permanent bot în bot cu iubitul lor. Își fac prieteni ori de câte ori ies și sunt adesea în centrul atenției.
  • Nu se combină cu oameni doar pentru a căuta validarea propriilor calități. Ele se cunosc foarte bine și n-au nevoie în permanență de tot felul de dovezi.
  • Dacă se combină cu cineva atunci chiar își doresc asta pe bune. Nu o fac pentru că au vreun motiv ascuns.

 

 

 

Foto:123rf.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 lucruri pe care le învățăm DOAR de la bunici

Mai puțină apă, mai multe kilograme: efectele deshidratării te vor uimi