De ce a părăsit Ruby Rose „Batwoman” după doar un sezon de filmări

Batwoman s-a întors recent pe ecrane cu o față nouă care joacă rolul cruciatorului cu capete. În acest sezon, Javicia Leslie preia mantia celui mai sângeros super-erou al lui Gotham, după dispariția lui Kate Kane, jucată de Ruby Rose.

Dar de ce a părăsit seria Ruby Rose după doar un sezon? Continuați să citiți pentru a afla …

Ruby a anunțat că va părăsi emisiunea CW în luna mai, după ce a filmat doar un sezon. În declarația pe care a postat-o ​​pe Instagram, actrița nu a dat inițial un motiv pentru ieșirea ei, însă a spus că a decis să rămână „tăcută” în legătură cu problema.

Cu toate acestea, într-un interviu acordat pentru Entertainment Weekly, doar câteva luni mai târziu, actrița a recunoscut că o parte din motivul ieșirii sale se datora rănilor grave pe care le-a suferit în timpul filmărilor de cascadorie pentru spectacol.

În 2019, a fost dusă de urgență la spital pentru o intervenție chirurgicală de urgență după ce o scenă de cascadorie a greșit și a lăsat-o cu două hernii de disc în gât, care aproape că i-au rupt maduva spinării. În timp ce din fericire Ruby și-a revenit complet, ea risca să rămână definitiv paralizată.

„A fi liderul unui spectacol de super-eroi este greu”, a spus ea.

„Dar cred că, în acest caz anume, a fost mult mai dificil, pentru că încă mă vindecam de la operație”, a spus ea.

„Mi-am făcut intervenția chirurgicală și apoi zece zile mai târziu m-am dus la muncă, ceea ce poate nu a fost cea mai bună idee. Majoritatea oamenilor își iau aproximativ o lună sau trei libere înainte de a se întoarce la serviciu, așa că, cu siguranță a fost o situație îngreunată”.

Actrița s-a deschis mai mult despre ieșirea din spectacol atunci când a apărut la emisiunea The Jess Cagle Show în octombrie, citat de această dată că impactul pandemiei de coronavirus a fost, de asemenea, un factor care a contribuit la decizia ei de a pleca.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata