De cand se reiau spectacolele la Teatrul National din Bucuresti!

Veste buna pentru bucuresteni si pentru iubitorii de teatru, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti anunţă reluarea spectacolelor în toate sălile, din 5 februarie, cu respectarea tuturor normele în vigoare, impuse de pandemia de Covid-19. Sălile vor putea fi ocupate în proporţie de 30% din capacitate, potrivit instituţiei.

„Noi suntem pregătiţi de a relua cât mai repede stagiunea. Avem nevoie de asta din toate punctele de vedere. Sufleteşte, moral, profesional, financiar… Instituţia teatrală, fără activitate specifică, nu poate fi justificată ca o fiinţă vie, cum credem noi că este. Pentru noi, este vital să aflăm că putem deschide stagiunea”, a declarat managerul TNB, Ion Caramitru. Începând din 5 februarie, Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” programează reprezentaţii în toate sălile.

Între primele spectacole pe care le veţi putea vedea începând cu această dată se numără: „Jurnal de România.1989” – premieră a verii 2020 la TNB şi „Noii infractori” (la Sala Mare), „Preşul” şi „Frumos e în septembrie la Veneţia” (Sala Studio), „Orchestra Titanic” şi „Omul care a văzut moartea” (Sala Pictura), la Atelier – cel mai nou spectacol, „Incognito”, de Nick Payne, precum şi „Anonimul veneţian”, sau „20 de ani în Siberia”, aşadar o paletă largă de oferte repertoriale, întregită, la Sala Media, unde, duminică, de la ora 11.00, „Magicianul Poveştilor” îi invită pe cei mai mici dintre spectatorii TNB la o reîntâlnire cu „Jocul de-a Teatrul şi lumea basmelor româneşti”.

Biletele se pun în vânzare la Casa de bilete a TNB începând de sâmbătă, 23 ianuarie, ora 11.00, precum şi online, pe platforma www.mystage.ro. Programul Casei de bilete a TNB  în perioada 23  ianuarie – 4 februarie: între orele 11.00 – 18.00, iar luni, 25 ianuarie de la ora 10.00, la ora 16.00. În zilele de 5,6 şi 7 februarie – de la ora 10.00 la ora 19.00.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata