De azi, românii vor face cunoștință cu „Italiano”, noul single Ionica Morosanu …

Așa se numește noul single al lui Ionică Moroșanu, unul dintre cei mai iubiți artiști ai momentului.
Piesa este compusă și orchestrată de către aceiași compozitori, Ovidiu Junghiatu și Andy Robert, de altfel, cei care au scris și „e Nebunie” piesă lansată de către casa de discuri Sprint Media Group, single care a devenit cunoscut într-un timp foarte scurt.
„Italiano” a fost creată și gândită special pentru românii care au fost sau sunt nevoiți să plece la muncă în străinătate pentru un trai mai bun și pentru a-și îndeplini visele.

„Mi-s fecior italiano,
Am dat Clujul pe Milano,
Dar mă-ntorc în țara mea,
S-o sărut pe măicuța,
Ulița și mândruța, măi” …

Sunt versurile care alcătuiesc refrenul acestei piese absolut senzaționale în care cu siguranță se vor regăsi foarte mulți români.

„Am decis să lansăm „Italiano” în luna iunie a acestui an deorece luna aceasta proiectul nostru de suflet „Ionică Moroșanu” împlinește 18 ani, 18 ani, minunați petrecuți pe scenele din întreaga țară și din afara ei, alături de voi, dragi români, pentru toate aceste lucruri, vă mulțumim frumos și ne dorim să fiți alături de noi în continuare, a declarat Ionică Moroșanu …

Link-ul oficial al single-ului „Italiano” > … ( de atașat link-ul aici după ce va fi urcat pe contul oficial de youtube Ionică Moroșanu !!

Mai multe detalii despre, găsiți pe paginile oficiale ale artistului …
www.tiktok.com/@ionicamorosanu
www.youtube.com/ionicamorosanu
www.instagram.com/ionicamorosanu
www.facebook.com/ionicamorosanu.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata