David Guetta și SIA au lansat videoclipul pentru ”Let’s Love”; nominalizat la Best Video la MTV EMA

David Guetta și SIA au lansat videoclipul pentru ”Let’s Love”; nominalizat la Best Video la MTV EMA David Guetta și SIA au lansat videoclipul oficial al single-ului ””Let’s Love” care spune povestea a doi oameni care se întâlnesc în lumea virtuală să își trăiască iubirea. Este o lume a gaming-ului din anii 80, cu lumini neon și imagini retro futuriste.

Videoclipul a fost filmat și regizat de Hanna Lux Davies, care a mai filmat anterior și alte clipuri de-ale lui David Guetta precum ‘Hey Mama’, ‘Don’t Leave Me Alone’ sau ‘Say My Name’.

David-Guetta-Sia-Lets-Love
David-Guetta-Sia-Lets-Love

După mai mult de 2 miliarde de stream-uri acumulate la colaborările anterioare, David Guetta și SIA se reunesc pentru ”Let’s Love”, o piesă înregistrată și produsă în timpul pandemiei care transmite un mesaj de iubire și speranță în întreaga lume. 

”Let’s Love” a fost compusă de David Guetta, Giorgio Tuinfort, Sia Furler, Marcus van Wattum, produsă de David Guetta, Giorgio Tuinfort și Marcus van Wattum

David Guetta și SIA au avut mai multe piese numărul 1: în 2011 ”Titanium” cu peste 1 miliard de stream-uri, a 5a piesă a lui David Guetta în top 10 Billboard Hot 100, apoi în 2012 “She Wolf (Falling To Pieces)” cu peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube, în 2015 “Bang My Head” cu Fetty Wap și în 2018 “Flames”, cea mai difuzată piesă a anului la radiourile europene. 

Abia lansat videoclipul și a și fost nominalizat la MTV European Music Awards pentru ”Best Video for Good”, iar David Guetta la categoria best electronic artist.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata