David Guetta este declarat cel mai bun DJ la nivel mondial pentru al doilea an consecutiv conform DJ Mag’s 2021 Top 100 DJs Poll

David Guetta a fost votat pentru al doilea an consecutiv de către fanii lui în DJ Mag’s Top 100 DJs Poll, marcând încă un an formidabil pentru artistul francez. Acest premiu vine ca o răsplată a unui an plin de muncă, unde fiecare lansare pe timpul pandemiei a avut ca scop menținerea interacțiunii cu publicul său pe ritumurile dance.
Pe toată perioada pandemiei, David Guetta a bucurat publicul cu seria sa de livestream-uri „United At Home”. Acestea au inclus un concert de neuitat de la Muzeul Luvru din Paris, în noaptea de Anul Nou, în ajutorul Unicef și al organizației franceze de caritate Restos du Coeur și un spectacol de follow-up la Burj Khalifa din Dubai, strângând donații de 2 milioane de dolari în toate fluxurile sale United At Home. Apoi, odată ce cluburile și festivalurile s-au redeschis în cele din urmă, artistul a putut să-și bucure din nou fanii din întreaga lume live, primul dintre concerte de revenire fiind în Las Vegas („acea noapte va intra cu siguranță în istorie pentru mine ca unul dintre spectacolele mele preferate”, spune el), precum și EXIT în Serbia, Creamfields și Isle Of Wight în Marea Britanie, Untold în România și în Franța.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata