Dara lansează ”Ruleta”, o piesă manifest, profundă și vindecătoare

Atunci când cuvintele parcă nu mai au putere, muzica unește suflete și așterne puțină liniște, iar solidaritatea și compasiunea aduc speranță.

”La vârsta de 5 ani, am simțit prima dată frica de război. Poate pentru că bunica mea mai povestea uneori rupturi de istorii despre “cum a fost pentru ea, fetiță de 6 ani, să treacă prin cel de-al doilea război mondial”, sau poate pentru că am aflat prea devreme, la vârsta de 3 ani cum e să simți că într-o noapte cineva intră peste familia ta si îți distruge orice senzație de siguranță.

dara
dara

Copiii sunt nevinovați și neputincioși.

Acum un an, am scris o piesă care este foarte personală și urma să fie lansată pe 23 martie, ziua în care lansez albumul.

“Ruleta” era istoria despre trauma mea pe care nu am putut-o povesti în cuvinte mulți ani. Acum, din păcate, a devenit istoria despre trauma unei întregi națiuni, a copiilor unui popor.

Niciun copil în lumea asta nu merită să vadă și să simtă ceea ce simt copiii din Ucraina acum. Mă rog ca îngerii păzitori care m-au ocrotit pe mine în 1996 să îi ocrotească și să le aducă liniștea și pacea la ei acasă cât mai curând”.💛, a declarat Dara.

”Ruleta” a fost compusă de Dara și AlbWho, versuri Dara, producție Vlad Măzărel. Piesa a fost lansată cu lyric video, filmat și editat de Alexandru Mureșan.

În descrierea videoclipului, Dara a menționat surse credibile către care cei care pot și vor să dea o mână de ajutor să se îndrepte.

Dara este un artist și compozitor cunoscut publicului din România, datorită unor piese în colaborare cu Carla’s Dreams, Antonia, INNA, Sasha Lopez.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata