Dansul e ușor ca “123 (Ultimul Dans)” cu rareș și Ștefan Costea

Oricât m-ai răni, m-aș întoarce…Cu inima deschisă și lirism în versuri, rareș și Ștefan Costea colaborează pentru prima dată și promit să-ți capteze atenția de la prima ascultare. “123 (Ultimul Dans)” vorbește despre una dintre cele mai pure forme de iubire, dansul, momentul în care sufletele se leagă, iubirile se intensifică și orice greșeală se iartă. rareș și Ștefan Costea dansează, pe ritmurile unei chitare blânde, dar ritmate, în speranța în care, cea care îi fascinează va rămâne alături de ei.
Creditele pentru “123 (Ultimul Dans)” merg către Ștefan Costea și rareș pentru versuri, la Ștefan Costea, rareș și George Pitariu pentru muzică, iar pentru producție, Geroge Pitariu.
,,Vara înseamnă distracție și zile de neuitat, însă la apusul soarelui, vreau să vă știu îndrăgostiți și îndrăzneți, să invitați la dans persoana aia specială din viața voastră. Pentru voi e <<123 (Ultimul Dans)>> și sunt mai mult decât bucuros că am putut s-o livrez alături de Ștefan Costea.” ne spune rareș.
Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în competiția One True Singer, pe care a și câștigat-o. Single-ul lui rareș, ,,Nașpa”, alături de Arkanian, s-a dovedit a fi un real succes, dominând, peste vară, cele mai mari festivaluri din țară, Untold, Neversea și Summerwell, iar rareș nu s-a oprit aici. Piesa sa, ,,Buchet de trandafiri”, în colaborare cu Olivia Addams, a pus stăpânire săptămâni la rând pe primele poziții ale topurilor de radio, atingând locul #2 în Media Forest. Toate aceste reușite i-au adus lui rareș titlul de Best New Artist, câștigat la The Artist Awards. În plus, acesta a avut un succes extraordinar pentru rolul principal din pelicula ,,Romina VTM” și colaborările muzicale realizate pentru soundtrack-ul acestuia, cu Bogdan DLP și Nicole Cherry. Mai mult decât atât, colaborarea sa cu Theo Rose și DOMINO, pentru piesa ,,Sâmbătă seară” a fost un real succes, atingând locul #1 în topul căutărilor Shazam și stând, pentru 13 săptămâni, în Top 10 Media Forest, cu peak position #2.
La numai 17 ani, Ștefan Costea a cucerit lumea scenei urbane și nu numai prin feeling-ul său caracteristic, cu care își pune amprenta pe piesele sale și pe colaborările la care ia parte. Ștef Costea, așa cum e știut de fani, vine cu doza de sensibilitate și flow-ul specific R&B, care face pe oricine să dea volumul mai tare. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără ,,Seară de Seară” și ,,Lipsa Ta”, piese ce au aproape 2M de stream-uri pe Spotify. Una dintre cele mai de succes colaborări ale sale este cea alături de Birkin Baby și OSCAR, pentru piesa “Birkin Baby”. Artistul a mai colaborat cu nume precum Alina Eremia, Pitariu George, Calinacho, Trippin și Alduts Sherdley.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata