Daniela Gyorfi, despre pierderea celor 3 copii ai ei: „Acest lucru mă macină în interior”

Daniela Gyorfi este o femeie extrem de apreciată de către publicul român, tocmai pentru că este o persoană deschisă, căreia nu îi este teamă să discute despre problemele care o apasă. Vedeta a trăit o adevărată tragedie, având impresia că nu poate să treacă peste clipele mai puțin bune pe care a fost nevoită să le experimenteze.

Cântăreața a primit din partea medicilor nu o dată, ci de trei ori cea mai groaznică veste, și aceea că sarcina s-a oprit din evoluție.

Din fericire pentru ea, a patra oară a fost data ei norocoasă, căci astăzi este mai fericită și împlinită ca niciodată, deoarece este mama unei fete superbe și cuminți.

„M-am hotărât să fac un copil la 37 de ani! Eram deja într-o relație stabilă cu George și considerăm că am totul, mai puțin un suflețel lângă mine. Din păcate, încercările mele de a rămâne gravidă s-au soldat cu eșecuri. În patru ani, am pierdut nu mai puțin de trei sarcini și acest lucru mă macină în interior. Aveam senzația că nu o să pot să depășesc momentele astea cumplite niciodata’,  a afirmat Gyorfi în urmă cu puțin timp.

În afară de aceste momente grele din viața ei, Daniela Gyorfi a mai trăit o tragedie, aceea fiind pierderea mamei sale, peste care artista nu a putut să treacă nici la aproximativ 7 ani de la deces.

„În primul an am crezut că nu mai pot să mai cânt. Nu că-mi pierdusem cheful, pentru că eu fac meseria asta pentru că îmi place. Nu banii sunt cei mai importanţi. Am crezut că nu mai pot! Am avut doi căţei care au murit imediat după mama mea. Asta n-a fost întâmplare… Mi-am revenit foarte greu. Şi acum îmi este foarte greu. Tot timpul plâng în inima mea. Nu vreau milă, compasiune… Eu în sufletul meu, aş minţi dacă aş spune că am trecut peste. Am avut o mamă deosebită. (…) Îmi aduc aminte de ceea ce spuneam tot timpul. Caut o căldură şi ceva ce nu mai pot avea. Îmi aduc aminte de sfaturi, dar este greu. E foarte greu. Maria are ceva din mama mea, dar este şi prea mică. Noi suntem foarte apropiate. Deocamdată este mică. Maria a înţeles, înţelege… spune nişte lucruri pentru vârsta ei, e foarte înţeleaptă. Niciodată nu stau să plâng în faţa ei, dar îi explic exact ce îmi spunea şi mama mie„, a declarat Daniela Gyorfi când s-au împlinit 6 ani de la moartea mamei sale.

Sursa: viva.ro

Sursa foto: playtech.ro, click.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata