Dana Războiu, declarații sfâșietoare după divorţ: ”Am făcut terapie. Acum sunt şi mamă şi tată pentru copii!”

Hotărârea de a divorța după numai cinci ani de căsătorie nu a fost luată tocmai ușor, însă Dana Războiu a trecut peste separarea ei și mai mult, și-a făcut curaj pentru a urma ședințe de terapie cu un psiholog.

Fiind adesea o prezență subtilă în lumea showbiz-ului, Dana Războiu a discutat despre divorțul de cel de-al doilea soț și a dezvăluit că a mers la psiholog pentru a trece peste momentele grele:

“Eu sunt foarte bine cu mine, într-adevăr, dar e loc de mai bine, întotdeauna e loc de mai bine. Da, am făcut terapie, şi m-a ajutat foarte mult terapeutul. Nu ştiu ce m-aş fi făcut fără terapeutul meu. Fiecare om cumva se ajută singur cerând ajutor. Ceri ajutorul unui terapeut, poţi să ceri ajutorul unui preot, al unei prietene bune”, a afirmat, Dana Războiu, conform Libertatea.

În plus, ea a dezvăluit că investește timp pentru îngrijirea personală, dorindu-și să aibă mereu un aspect impecabil:

”E normal să ai perioade în care să nu mai ai timp de tine: când ai copii, când ai un job foarte solicitant la început şi nu eşti foarte sigur pe tine, când ai diferite evenimente în viaţă. Noi, toate femeile, avem şi momente în care ne neglijăm. Când punem copiii pe primul loc ne neglijăm, când punem soţii pe primul loc, când punem pe oricine pe primul loc şi pe noi pe ultimul. Problema mea era că trăiam ca să ofer altora şi să mă ocup de alţii, să-i servesc pe alţii şi mi-am dat seama că nu îmi ştiu nevoile. Am stat într-o seară cu telefonul şi mi-am notat care sunt nevoile mele. A fost ceva revoluţionar pentru mine şi asta sfătuiesc pe oricine să facă”, a declarat ea.

Dana Războiu, două căsnicii nereușite

Dana Războiu a sfârșit şi al doilea mariaj la începutul lunii mai a anului 2019. Prezentatoarea de știri are un băiat dintr-o căsătorie anterioară şi un copil cu actualul soţ, Bogdan Enoiu. Vedeta a avut un mariaj anterior cu fostul ministru al Sănătăţii, Ovidiu Brânzan, de care a divorţat în 2005, pentru că era adesea agresată.

Dana a fost timp de circa un deceniu una din figurile de bază ale ştirilor de seară din televiziunea românească. Dana Războiu a abandonat TVR pentru a prezenta ştirile principale la Kanal D. A renunțat la televiziune în vara lui 2010.

Decizia a fost luată ca urmare a unor mari probleme de sănătate pe care Marc, fiul cel mic al Danei, le-a avut la nivelul inimii, probleme pe care medicii români nu au putut să le depisteze şi a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală la Viena.

 

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: adevarul.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata