Dana Budeanu și Gheorghe Hagi, discursuri savuroase în ediția specială iUmor.

Sezonul 14 iUmor continuă cu o ediție specială, după ce Mihaela Pripici a fost desemnată câștigătoarea râvnitului trofeu și a premiului de 20.000 de Euro! Șapte dintre invitații care au acceptat provocarea rubricii „Dacă aș fi președinte“ vor reveni pe scena show-ului și se vor lupta în discursuri în cadrul Galei Președinților. Dana Budeanu și Gheorghe Hagi își vor arunca replici „înțepătoare“, vor face promisiuni solemne și nu își vor ierta contracandidații pentru gafele făcute. Momentul creat de Doina Teodoru care o va impersona pe creatoarea de modă și cel realizat de Angel Popescu, aka Gică Hagi, reacțiile celorlalți invitați și declarațiile juraților iUmor, telespectatorii le pot vedea în cea mai nouă ediție a emisiunii, difuzată duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Impersonat de Angel Popescu, Gheorghe Hagi a fost invitat la pupitrul principal de Klaus Iohannis, în al cărui rol a fost nimeni altul decât comediantul Ionuț Rusu. „Mă întreabă lumea care este strategia mea – strategia mea e să câștig mereu. Că, dacă nu câștigi, pierzi. Și dacă pierzi înseamnă că ești praf! Și dacă ești praf poate ai noroc să fii președinte două mandate. Mă scuzați, domn’ președinte, să n-aveți vreo impresie că vorbesc de dumneavoastră. Lăsați, că eu știu că dumneavoastră sunteți plin de impresii“, a spus actorul în timpul momentului său.

Gică Hagi i-a luat la roast atât pe alți foști șefi de stat, politicieni, însă, și pe contracandidații săi care așteptau să ia cuvântul. Prezentarea candidaturii a fost încheiată de celebrul antrenor de fotbal astfel: „Hagi vă face și vă drege, cum zic?!? Să fim o țară importantă e imposibil, dar realizabil! Votați Hagi ca să fie bine!“. Jurații iUmor au savurat numărul de umor și l-au aplaudat. „Acest Hagi de la iUmor – personajul inventat de domnul Angel este de nota 13 plus cu aplauze! El a fost cel mai bun din această ediție! (…). Pe de altă parte, Hagi are tot respectul meu. Apreciez foarte tare faptul că el a pus pe picioare o școală de fotbal: nu poți să ai fotbaliști dacă nu ai școli“, a declarat Cheloo la testimoniale.

Dana Budeanu, impersonată de Doina Teodoru, a avut un discurs în stilul îndrăzneț cu care i-a obișnuit pe telespectatori. Evident, președintele României, câțiva politicieni și contracandidații ei au fost “taxați“. „Ați fost un președinte fabulos! Pentru europeni, sunteți român, pentru români, sunteți neamț, pentru mine, tot un fătălău. (…). Aveți noroc că doamna dumneavoastră este o femeie frumoasă, dar face mai multe gafe la îmbrăcăminte decât a făcut Dumnezeu la Viorica în minte. (…). La Tzancă… ce să mai zic?! În probleme de impozite a zis că nu știe neologisme. Știe geopolitică așa cum știu eu să vorbesc decent“, a afirmat actrița, iar Nelu Cortea a adăugat: „A vorbit, (…), a tăiat în ei… scurt și la obiect“.

Cele două discursuri integrale, dar şi momentele create de ceilalți cinci invitați din cadrul Galei Președinților vor putea fi urmărite duminică, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Irena Boclincă, Marcelo Cobzariu, Remus Iosub, Ionuț Rusu și Andreas Petrescu și-au pregătit numere ce pot fi numite impresionante terapii prin comedie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata