Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023 & cecul de 100.000 de euro

5 luni departe de casă, de familie, de prieteni, de mâncare și confort, însă toate au fost cu folos! Dan Ursa a fost cel mai puternic și a câștigat titlul de marele supraviețuitor al ediției 2023 Survivor România!

Marea finală a fost împărțită în 2 faze, iar traseul nu a fost deloc unul ușor. Cu aceeași dăruire ca întotdeauna, Dan Ursa a câștigat în fața lui Andrei Krișan cu ajutorul numărului mai mare de voturi pe care le-a obținut din partea publicului.

Dan Ursa (40 de ani) este concurentul cu cea mai mare transformare vreodată dintr-un concurs de televiziune. Și asta pentru că în cele 5 luni de competiție a slăbit peste 40 de kilograme, având puterea să treacă peste kilogramele în plus. Telespectatorii cu siguranță îl admiră și sigur că îl vor vota, mai ales că i-a crescut foarte mult cotă de când se află în Republica Dominicană.

Despre Dan Darius Ursa se mai știe că lucrează ca director zonal de vânzări. Din fotografiile publicate pe contul lui de Instagram, se poate vedea că era și înainte pasionat de călătorii, de tir cu arcul, de sporturi de iarnă, de echitație, de scuba diving, dar și de zborul cu avioane de mici dimensiuni. Acesta a călătorit în Zanzibar, în Tanzania, unde a stat cu tribul Massai, în Egipt, în Thailanda, în Turcia și în Bangkok.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata