Dan Helciug a lansat videoclipul piesei ”Blestem”

Simpaticul solist al trupei Spitalul de urgență și vedetă în emisiunea Marinei Almășan, a revenit în atenția fanilor cu o piesă nouă și un videoclip special pe care va invităm să îl urmăriți în continuare.
Dan Helciug e mereu plin de surprize, fie că le face solo sau împreună cu colegii de la ”Spitalul de urgență” sau în emisiunea Marinei Almășan. Iată că cea mai nouă piesă lansată solo se numește ”Blestem” și este realizată integral de solist, muzică și text, iar de orchestrație, studio înregistrări, producție muzicală, chitară acustică & electrică s-a ocupat Eugen Mihăescu. Dan helciug ne-a mai spus că de producție video s-a ocupat Leho Studio, D.O.P- Marius Nedelcu și Denisa Alecu. Videoclipul a fost filmat în Teatrul de Artă București împreună cu artistul coregraf- Andreea Toma și cei doi artiști dansatori – Alexandra Nicol & Neagu Albertino care apar și în videoclip.

dan helciug blestem
dan helciug blestem

Noul single a fost extras de pe un viitor album solo. ”Filmările la videoclip au durat câteva zile, în oicecaz am gândit un clip de artă și în zona asta vor fi și celelalte clipuri care vor urmă. Am filmat cu doi dansatori profesioniști și talentați care fac parte din echipa coregrafului Andreea Toma. Voi lansa un album solo, indie, în limba română, album făcut de mine integral. O să scot și cu Spitalul de urgență un Best Of, pentru că deja avem 23 de ani de carieră. Piesă asta este un blestem de dragoste și e altceva decât am făcut pînă acum și sper să prindă repede la fani”, ne-a mărturisit Dan Helciug zilele trecute.

https://www.facebook.com/DanHelciugOf…

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata