Dacă ești LENEȘĂ, ești fata ideală! Uite de ce băieții te iubesc așa!

Conform stereotipului, fetele sunt imposibil de mulțumit, veșnic indecise și în permanentă căutare de noutăți. Fetele leneșe sunt o excepție de la ,,regulă” și le fac băieților viața infinit mai ușoară.

Dacă faci parte din această categorie, iată 8 motive pentru care iubitul tău te consideră fata ideală:

 

1. Rămâne cu buzunarul plin

O fată leneșă preferă să rămână acasă și să urmărească un film pe laptop decât să se deplaseze până la cinematograf. Un DVD piratat (pardon, cumpărat) e mult mai avantajos pentru buzunar, așa că iubitul tău se poate considera un norocos.

2. Pierde mai puțin timp la cumpărături

Dacă te duci la mall cu intenția să cumperi ceva anume, îți va fi prea lene să te învârți prin tot complexul înainte de a-ți îndeplini misiunea. Te vei duce direct la țintă, pentru că nu-ți place s-o iei pe ocolite și să-ți obosești picioarele fără rost. Prietenul tău apreciază enorm asta!

3. Poate chiar nu mergeți la shopping deloc

Preferi să comanzi totul pe net, de la haine la electronice. E mult mai lejer să te deplasezi până la ușă pentru a primi curierul decât până la mall și înapoi. Iubitul tău se bucură că nu-l târăști prin magazine.

4. Nu se va simți vinovat

Dacă iubitul tău e leneș ca tine, nu are de ce să se simtă vinovat pentru lipsa de activitate. Mai mult chiar, sunteți amândoi fericiți în sedentarism.

5. Mâncați acasă

Nu mai arunci cu banii în stânga și-n dreapta prin restaurante. Nu mai dai 5 lei pe un suc mic, nu mai mănânci spaghete la 20 de lei. Vă aprovizionați de la alimentara cartierului și mâncați cât cuprinde, pe bani puțini. Acasă!

6. Nu trebuie să spălați vasele niciodată

Nu, vasele nu se vor spăla singure și nici nu trebuie să angajați o menajeră pentru asta. Fiind amândoi niște leneși, veți opta mai devreme sau mai târziu pentru farfurii de unică folosință! Mănânci, arunci. Mănânci, arunci. Și tot așa!

7. Îl lași pe el să aleagă filmele

Ți-este prea lene să cauți filme sau să le downloadezi (cumperi). Își lași iubitul să toată treaba și urmăriți împreună alegerile lui. Chiar dacă îl vei critica de multe ori pentru filmele selectate, îi va conveni situația!

8. Nu își face probleme referitor la relație

În general, fetele se plictisesc repede. Vor să aibă o viață diversificată și plină de aventură. Acest lucru îi poate speria pe băieți, pentru că e greu să fii spontan mereu și să citești gândurile partenerei. Dacă tu ești leneșă, îl scutești de toate aceste probleme: te mulțumești să zaceți împreună în pat sau pe canapea de dimineața până seara. În cel mai rău caz, poate dați o fugă până-n parc (ca să stați pe bancă, nu să vă plimbați).

 

Este asta relația ideală sau nu?

 

Foto: shutterstock.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata