Curs NLP – o calatorie revolutionara de 8 zile, un curs fascinant de dezvoltare personala si un proces de transformare complet

Programarea Neuro-Lingvistica (NLP) este o stiinta unica cu un impact major asupra vietii noastre, pentru ca ne poate ajuta in a deveni ceea ce ne dorim cu adevarat, atat din punct de vedere personal cat si din punct de vedere profesional. NLP-ul este un domeniu de studiu fascinant pentru ca ne ajuta sa ne dezvoltam propria viziune despre viata si sa traim dupa ea. Programarea Neuro-Lingvistica ne arata concret cum putem intelege mai bine comportamentul uman, cum sa comunicam mai eficient cu alte persoane si, mai mult decat atat, ne accelereaza dezvoltarea personala sau cresterea profesionala.

NLP se refera la modelarea excelentei. Este un sistem robust de idei care poate fi aplicat pentru a ne ajuta sa obtinem un echilibru in toate domeniile vietii. Fiind vorba de un mod de gandire, abilitatile dobandite le putem folosi in viata personala, in afaceri, in sanatate, in antrenament sau in sport. Aplicatiile NLP nu se opresc doar la dezvoltare personala, ele evidentiaza calitatea alegerilor stilului de viata al unei persoane, sanatatea relatiilor in cuplu si congruenta in luarea deciziilor, acestea putand fi imbunatatite exponential prin acest proces profund de constientizare de sine.

Rolul pe care NLP il poate juca in procesul continuu de crestere personala, ne va permite sa imbratisam, sa acceptam si sa ne adaptam fara probleme schimbarilor si tranzitiilor inevitabile ale vietii, carierei si relatiilor. Cu o intelegere de baza a NLP, vom deveni in mod natural mai capabili sa navigam prin incercarile si provocarile inevitabile ale vietii.

Curs Practician NLP – 8 zile intensive si 4 certificari internationale obtinute

„Acesta nu este doar un curs de dezvoltare personala, este un proces de transformare complet.” Gina Veverita – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching.

Majoritatea oamenilor, pe masura ce progreseaza prin viata si cariera lor, aspira sa devina din ce in ce mai eficienti. Programarea Neuro Lingvistica, ofera un cadru dovedit in timp, prin care, cursantii isi pot creste constiinta de sine, devin mai responsabili, hotarati, consecventi si pregatiti sa treaca la actiune.

Acest proces de constientizare, precede dezvoltarea si cresterea personala, care conduce la o intelegere mai complexa a identitati fiecarui individ, avand ca scop atingerea potentialului maxim. Imbunatatirea personala este o componenta esentiala in cresterea, progresul, prosperitatea si satisfactia unei persoane. Este fundamentul sanatatii emotionale, fizice, intelectuale si spirituale. Cursul intensiv Practician NLP, Time Line Therapy®, Coaching si Hipnoza este despre: Constientizare, Responsabilitate, Putere de decizie, Rezilienta. Este un curs revelator, destinat oamenilor care isi doresc fie o noua cariera insa nu stiu de unde sa inceapa, este pentru cei care invatarea continua reprezinta un stil de viata care odata cu trecerea timpului nuanteaza gandirea, este pentru toti cei care au curajul sa-si asume responsabilitatea pentru propriile actiuni, pentru existenta si isi exercita cel mai maret drept pe care fiecare l-au primit odata cu viata asta – sa-i dea un sens, este pentru liderii care vor sa invete sa foloseasca asumat/responsabil parghiile comunicarii profesionale dobandind mai multa valoare si eficienta in gestionarea tuturor situatiilor din companii.

„Mintea noastra reprezinta centrul de comanda, de acolo pleaca toate deciziile care ne construiesc viata. Am gandit, dezvoltat si perfectionat cursul NLP Practician de-a lungul a peste 10 ani, iar acum este un sistem de unelte psihologice practice pe care sa il putem utiliza zilnic. Programarea Neuro-Lingvistica iti da in mana manualul de instructiuni dupa care sa iti programezi Mintea sa functioneze in mod pozitiv, in favoarea ta. Rezultatele sunt cheia oricarui om de succes, iar NLP te invata cum sa inlocuiesti programele care te blocheaza si sa introduci in rutina ta mentala si emotionala acele „programe” care iti dau energie si te dezvolta. Acum, ai oportunitatea sa preiei controlul propriei vieti si sa-ti atingi potentialul maxim pentru a obtine rezultate tangibile in viata personala, business, relatii, fitness, sanatate si spiritualitate.”- Gina Veverita – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching.

Cursul NLP Practician – Unul dintre cele mai cuprinzatoare, intensive si profunde cursuri de NLP

Cursul NLP Practician este unul dintre cele mai intensive cursuri ce combina patru tehnici puternice care te vor ajuta sa iti transformi atat propria viata, cat si pe cea a celor din jurul tau. Cele 8 zile de curs, reprezinta un proces de transformare complet si complex. Prin analizarea si schimbarea modului de gandire, NLP, Time Line Therapy®, Coaching si Hipnoza sunt mijloace prin care obtii rezultate concrete si demonstrabile in succesul si performanta din fiecare zi a vietii.

Fiecare absolvent al Scolii NLP Discovery va primi 4 certificari care sunt recunoscute de „The American Board of Hypnotherapy and NLP”. Prin analizarea si schimbarea modului de gandire, NLP, Time Line Therapy®, Coaching si Hipnoza sunt mijloace care creeaza rezultate concrete si demonstrabile in succesul, fericirea si performanta din fiecare zi a vietii.

„ NLP te invata cum sa iti utilizezi creierul; Hipnoza iti permite sa comunici cu acea parte a mintii numita Mintea Subconstienta; Time Line Therapy® iti permite ca Mintea Constienta si cea Subconstienta sa lucreze impreuna intr-un mod care s-a dorit chiar de cand am fost conceputi; NLP Coaching – o unealta de coaching extrem de valoroasa pentru descoperirea si cresterea propriului potential, al clientilor tai, precum si al celor din jurul tau. Fiecare absolvent al Scolii NLP Discovery va primi 4 certificari care sunt recunoscute de The American Board of Hypnotherapy and NLP.”, continua Gina Veverita – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching.

Rezultate concrete obtinute in urma cursului Practician NLP, Time Line Therapy®, Coaching si Hipnoza

Cele mai puternice instrumente de coaching dezvoltate vreodata, aplicatiile NLP se intind pe o gama larga de domenii si pot fi adaptate pentru toate circumstantele: viata personala, cariera, business.

„Sunt enorm de multe abilitati pe care ti le aduce cursul NLP Practician. Doar urmandu-l poti realiza cat de usor iti va fi de acum inainte pe toate planurile vietii tale. Vei insusi unelte puternice cu ajutorul carora sa fii pregatit sa treci la actiune; vei invata cum sa detensionezi si sa controlezi orice situatie dificila din mediul organizational, cum sa elimini dificultatile din cariera si viata personala, a ta si a celorlalti prin recunoasterea si modificarea cauzelor care le-au generat; sa transformi problemele si obstacolele in oportunitati de crestere personala si pentru business; cum sa devii o persoana influenta care sa-i inspire si pe ceilalti, cum sa intelegi si directionezi eficient comunicarea verbala si non-verbala, cum sa atingi performanta in echipa utilizand tehnici pentru controlul si schimbarea starilor emotionale (ale tale si ale celorlalti) si lista continua.”, Gina Veverita – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching.

Odata accesat cursul de Practician NLP, acesta se poate relua gratis timp de 2 ani din momentul absolvirii acestuia. Pe parcursul cursului si chiar si dupa ce acesta s-a terminat, veti avea parte de sustinerea mentorilor experti ai scolii NLP Discovery.

Urmatorul curs NLP Practician va avea loc in perioada 8 – 15 iulie 2023. Mai multe detalii pe https://nlpdiscovery.ro/curs-practician-2/.

Despre Gina Veverita – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching.

A studiat timp de 7 ani la scoala Tad James Co, din Las Vegas, SUA si are o experienta de peste 10 de ani in care aplica NLP la nivel international. Este certificata Master Trainer in NLP si Trainer TLT, Coaching si Hipnoza, este life si business coach, a calatorit in lumea intreaga si are o cunoastere vasta a comportamentelor din diferite culturi este pasionata de sah, a practicat acest sport timp de 20 ani in competitii internationale. A desfasurat cursuri de formare in multe companii importante din tara si este antreprenor de succes din 1995.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata