Cum și-au întâlnit și s-au îndrăgostit fiecare dintre frații Jonas de soțiile lor

Indiferent dacă i-ai iubit pe Kevin, Joe sau Nick atunci când erai mică, majoritatea fanilor Jonas Brothers au avut fantezia că într-o zi vor deveni doamna Jonas. În timp ce acel vis nu a funcționat exact pentru ceilalți, frații au sfârșit cu niște femei incredibile. Haideți să aflăm povestea de dragoste a fiecăruia dintre frații Jonas:

Danielle Jonas, soția lui Kevin

Kevin a cunoscut-o pentru prima dată pe Danielle în timp ce familiile lor erau în vacanță în Bahamas în mai 2007. Danielle era coafeză la acea vreme, în timp ce Kevin și frații săi tocmai semnaseră cu Hollywood Records și se pregăteau să lanseze al doilea album.

De fapt, Danielle nici nu știa cine sunt frații Jonas când l-a întâlnit prima dată pe Kevin! Cei doi au început să se întâlnească ceva mai târziu în acel an și, în cele din urmă, s-au logodit în iulie 2009, când Kevin a luat un zbor peste noapte la casa Daniellei din New Jersey și i-a propus.

Foto: etonline.com

Priyanka Chopra, soția lui Nick

După ce au intrat în contact printr-un prieten comun, Nick s-a strecurat în DM-urile lui Priyanka în septembrie 2016. În cele din urmă au început să vorbească prin mesaje text înainte de a se întâlni personal în timpul Oscarurilor Vanity Fair după petrecere în anul următor.

În timp ce Nick a fost uluită de actriță, nu a fost exact cazul lui Priyanka.

„Nu credeam că asta va fi ceea ce s-a dovedit a fi, și asta poate este vina mea. Am judecat o carte după coperta sa”, a explicat Priyanka în timpul Summit-ului Women in the World de la New York.

Cu toate acestea, după ce l-a cunoscut mai bine pe Nick, Priyanka s-a îndrăgostit destul de repede. Relația lor a fost confirmată oficial în mai 2018 și, doar două luni mai târziu, Nick a cerut-o de soție în timp ce sărbătorea a 36-a aniversare a lui Priyanka.

Foto: cheatsheet.com

Sophie Turner, soția lui Joe

La fel ca Nick și Priyanka, Joe și Sophie s-au întâlnit prin intermediul rețelelor sociale.

„Am avut o mulțime de prieteni comuni și au încercat de mult să ne prezinte”, a spus Sophie pentru Harper’s Bazaar UK.

„Ne urmăream reciproc pe Instagram și el mi-a trimis un mesaj direct într-o bună zi, din senin.”

Știrile despre relația lor au apărut pentru prima dată în decembrie 2016 și s-au logodit aproape un an mai târziu. După premiile Billboard Music Awards din mai 2019, Joe și Sophie au făcut cununia, în timpul unei nunți din Las Vegas.

Foto: nytimes.com
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata