Cum se vor schimba condițiile de călătorie în anul 2021

Izbucnirea pandemiei de coronavirus a avut un impact uriaș asupra călătoriilor timp de aproape un an, deci ce se va întâmpla în 2021? Anul trecut s-a înregistrat o creștere semnificativă a polițelor de asigurare de călătorie, un accent mai mare pus pe măsurile de control al sănătății și mai multe sejururi. Potrivit The Points Guy Marea Britanie, anul viitor va vedea industria turismului să se bazeze pe aceste schimbări cu pașapoarte imunitare și oferte de transport aerian. Aruncați o privire asupra previziunilor de călătorie ale experților în 2021.

Pașapoarte de imunitate

Vor exista în continuare numeroase restricții de călătorie în 2021. Deși majoritatea britanicilor ar putea fi imunizați anul acesta, nu înseamnă neapărat că nu vom putea răspândi COVID-19 la alții. Frontierelor le vor lua mult timp pentru a se redeschide complet, în special în țările în curs de dezvoltare care nu vor primi vaccinul la fel de repede ca țările bogate.

Noi tipuri de călătorii

După nouă luni sau mai mult închise cu membrii familiei dvs., este probabil ca oamenii să aleagă excursii cu prietenii, socrii și cu oricine altcineva pe care nu ați putut să-i vedeți. Anul viitor va fi unul pentru tot felul de noi escapade. Stațiunile mari care pierd în conferințe ar fi inteligente să comercializeze noi pachete pentru reuniunea familiilor. Sau marile weekenduri pentru cei single, care erau atât de populare în anii 1970, ar putea reveni. 

Taxe

Înainte de COVID-19, industria turismului a taxat suplimentar pentru orice, cum ar fi taxele pentru bagajele înregistrate și taxele de stațiune. Acum, hotelurile din Las Vegas precum Cosmopolitan renunță la taxele de stațiune, iar companiile aeriene au scăzut aproape toate taxele de schimbare și taxele de redepozitare pe mile. 

Puncte și mile

Pentru cei care călătoresc în prima parte a anului 2021, vor exista multe promoții acolo. Hotelurile și companiile aeriene se vor lupta pentru a câștiga orice parte din călătorie pot. Companiile de carduri de credit ne-au oferit, de asemenea, tone de mile bonus pentru transferarea cheltuielilor către carduri specifice.

Descoperă împrejurimile

Pandemia i-a ajutat pe britanici să găsească din nou dragoste pentru călătoria rutieră. În loc să zburăm în weekend sau să închiriem o mașină pentru o excursie de o zi, am decis că este timpul să deținem propriul nostru vehicul. Vara noastră a fost plină de drumeții, excursii la plajă și călătorii în orașe mici și drăguțe în decurs de două ore cu mașina. Alte familii au achiziționat vehicule de agrement. Astfel de achiziții nu sunt ieftine și vor conduce probabil deciziile de călătorie pentru următorii câțiva ani.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata