Cum să ții dieta cu cartofi și iaurt pentru a slăbi

După cum ne specifică și titlul acestui regim alimentar, dieta cu cartofi și iaurt are un conținut redus de grăsimi ca ingrediente de bază. Dacă vei urma îndeaproape toate sfaturile propuse, vei putea pierde până la cinci kilograme în greutate, în doar trei zile.

Dieta cu cartofi și iaurt este indicată deoarece, amidonul din cartofi alături de acidul lactic din iaurtul cu un conținut redus de grăsimi, asigură organismului nostru o cantitate de calorii suficientă. Amidonul în combinație cu apa, îți va oferi o stare de sațietate, ceea ce te va face să nu mai simți nevoia de a mai mânca și alte alimente sau preparate.

Dieta cu cartofi și iaurt

Exemplu de meniu pe zile

Ziua 1 în dieta cu cartofi şi iaurt

Mic dejun: un cartof fiert fără sare şi un pahar de iaurt

Prânz: 2 cartofi fierţi,fără sare şi un pahar de iaurt

Cină: 2 pahare de iaurt

Ziua 2 în dieta cu cartofi şi iaurt

Mic dejun: Un pahar de iaurt

Prânz: 2 cartofi fierţi,fără sare şi un pahar de iaurt

Cină: Un cartof fiert fără sare şi un pahar de iaurt

Ziua 3 în dieta cu cartofi şi iaurt

Mic dejun: Un cartof fiert fără sare

Prânz: Un cartof fiert fără sare şi un pahar de iaurt

Cină: Un pahar de iaurt

Sfaturi de reținut în dieta cu cartofi și iaurt!

Este foarte important ca în perioada în care urmezi această dietă, să nu consumi cartofi prăjiți în locul celor fierți. Cartofii prăjiți sunt cu mult mai sănătoși decât cei prăjiți. În loc să te facă să pierzi în greutate, te pot face să te îngrași, din cauza caloriilor ridicate pe care îi conțin. O singură porție de 100 de grame de cartofi prăjiți poate avea și 300-350 de calorii.

De altfel, 100 de grame de cartofi fierți au numai 75 de calorii. Este foarte clar astfel că nu ai voie să mănânci cartofi prăjiți în această perioadă de regim, oricât de buni ar fi aceștia. Și trebuie să ții minte că, pentru a slăbi cât mai repede, nu trebuie să consumi mai mult de 1.000-1.200 de calorii pe zi.

De asemenea, iaurtul din dieta cu cartofi și iaurt pe care o urmezi, au menirea de a regla modul de funcționare a sistemului digestiv, înlăturând apa în exces dar și toxinele din organism.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata