Cum să-ți faci un SPA la tine acasă

Profită de ultimele zile mohorâte pentru a sta în casă la căldură și a te răsfăța cu ritualuri de frumusețe și tratamente făcute chiar de tine. Invită-ți cea mai bună prietenă să ți se alăture, îmbrăcați-vă în haine comode și improvizaţi un mic SPA de care să vă bucurați împreună!

Ten strălucitor

Această mască uşoară hidratează şi purifică pielea feței, lăsând-o fină şi foarte curată!

Ingrediente: 5 linguri de brânză de vaci, 1 lingură de miere, 1 castravete

Cum faci: Spală castravetele şi dă-l pe răzătoare. Amestecă ingredientele într-un castron, spală-te pe faţă, absoarbe apa cu un prosop moale şi apoi aplică uniform masca. Las-o să acţioneze 15–20 de minute, îndepărteaz-o cu un şerveţel şi spală-ţi faţa cu apă călduţă.

Mâini catifelate

Ai mâinile uscate și crăpate? Totul se rezolvă cu această mască pentru mâini. Sfat: dacă aplici masca înainte de-ți face manichiura, șterge-ți unghiile cu dizolvant și apoi aplică oja.

Ingrediente: 2 linguri de ulei de măsline, 1–2 lingurițe de miere și 2 linguri de brânză proaspătă de vaci

Cum faci: Pune ingredientele într-un bol și amestecă-le, până ce obții o pastă omogenă. Aplică masca pe mâini și pune-ți o pereche de mănuși din bumbac. Lasă masca să acționeze 15–20 ­de minute, apoi spală-te pe mâini cu apă caldă și săpun pentru a o îndepărta.

Manichiură perfectă

E momentul să te răsfeți cu o manichiură de invidiat!

Ingrediente: trusă de manichiură, lac de unghii incolor și ojă în culoarea preferată

Cum faci: Pilește-ți unghiile pentru a avea toate aceeași lungime și dă-le forma dorită. Aplică pe ele un lac bază incolor și lasă-l să se usuce. Apoi aplică două straturi de ojă și gata!

Picioare fine

Picioarele tale te plimbă peste tot și au și ele dreptul la puțin răsfăț.  După ce faci baie, aplică această  mască pentru picioare.

Ingrediente: 1 lingură de ulei de măsline, 2 linguri de iaurt și 1 banană mică

Cum faci: Curăță banana de coajă și sfărâm-o cu o furculiţă, apoi pune-o într-un castron împreună cu celelalte ingrediente și amestecă. Aplică masca uniform pe picioare, pune-ți șosete subțiri din bumbac și las-o să acționeze o jumătate de oră.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata