Cum să-ți alegi TATUAJUL PERFECT

Alegerea unui tatuaj nu e un proces chiar așa de simplu. Trebuie să iei în calcul mulți factori înainte de a-ți decora pielea cu un desen permanent. Ține cont de următoarele sfaturi și nu vei regreta decizia luată:

 

Nu te tatua doar de dragul de a te tatua

Probabil că ți se pare cool să ai tatuaje, indiferent dacă ele au vreo semnificație sau nu. Pur și simplu designul contează, corect? Greșit! E extrem de probabil ca ceea ce ți se pare mișto acum să nu ți se mai pară peste câțiva ani. Dacă îți tatuezi ceva doar de dragul de a avea desene pe corp, mai mult ca sigur vei regreta mai târziu.

Trebuie să însemne ceva pentru tine

Trebuie să știi de la bun început ce vrei. Nu să intri în salon, să răsfoiești catalogul și să te hotărăști pe loc. Tatuajul trebuie să însemne ceva pentru tine, să te reprezinte sau să te ducă cu gândul la un moment important din viața ta.

Totuși, răsfoiește catalogul înainte!

Nu lăsa niciun tattoo artist să te înțepe cu acul înainte să-i vezi operele anterioare! Trebuie să știi ce poate, ca să-ți dai seama dacă rezultatul final va fi sau nu pe gustul tău.

Evită numele iubitului/iubitei!

 

Oricât de mult îl/o iubești, trebuie să iei în calcul posibilitatea că nu veți fi împreună până la adânci bătrâneți. Viața e imprevizibilă și nu ai nicio garanție în acest sens. Evită să-ți tatuezi numele lui/ei, pentru că s-ar putea să trebuiască ulterior să tatuezi o linie orizontală peste el.

Atenție la scriere!

Dacă vrei să-ți tatuezi un mesaj text, dar nu ești 100% sigur/ă cum se scrie corect, gugălește înainte! Altfel, ți-ai putea da seama într-o bună zi că acelui To young to die de pe brațul tău îi lipsește un ,,o”.

Gândește-te bine înainte!

Nu te împinge nimeni de la spate să te tatuezi mai repede, nu e nicio presiune. Acordă-ți timp de gândire înainte să iei această decizie, pentru că vei rămâne cu desenul pe piele toată viața. Dacă nu ești 100% sigur/ă că îți dorești asta, mai bine renunți.

 

Ai vreun tatuaj?

 

Foto: shutterstock.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata