Cum să te comporți ca model de videochat dacă unul din fanii tăi devine prea insistent?

Nu este deloc dificil să lucrezi ca model de videochat. Dacă arunci o privire peste cele mai bune oferte de angajări videochat în București și alegi la final un studio care ți se potrivește și care îți oferă un mediu potrivit pentru a te dezvolta, atunci este chiar simplu. Pe de altă parte, ca oricare altă meserie, și meseria de model are provocările sale, iar printre ele se numără fanii prea insistenți care îți cer mai mult decât îți permiți sau dorești să le arăți.

 

Aproape fiecare model de videochat a întâlnit până acum măcar un bărbat, fan loial în general, care nu se mai mulțumește cu discuțiile în privat de pe platforma de videochat pe care o folosește modelul respectiv, ci dorește să stea de vorbă și pe Facebook sau Instagram.

 

Pe de-o parte, cele mai multe studiouri de videochat, în special cele profesionale, le sfătuiesc pe modelele lor să nu le dezvăluie membrilor platformelor de videochat informații personale pentru siguranța lor și pentru protejarea identității.

 

Pe de altă parte, chiar dacă studioul de videochat nu le impune nicio regulă în acest sens, există multe modele care nu doresc să amestece viața profesională cu viața personală.

 

De aceea, dacă te afli într-una din aceste două situații și unul din fanii tăi îți cere să-i împărtășești conturile de pe platformele sociale pe care le folosești, iată cum poți să procedezi.

 

#1 Validează sentimentul partenerului tău

 

Spune-i fanului tău care îți cere să vorbești mai mult pe internet că îi înțelegi perfect sentimentele. Ca model de videochat, fiecare membru al platformelor de specialitate care te apelează în privat și care investește în relația cu tine este important pentru mica ta afacere și bineînțeles, pentru studioul la care lucrezi. De aceea, când unul din fanii tăi îți cere să vorbească cu tine și pe alte rețele decât pe platforma de videochat pe care v-ați întâlnit, spune-i că și ție ți-ar face plăcere să puteți vorbi mai mult și folosind și alte canale, dar din motive independente de tine, acest lucru nu este posibil.

 

#2 Spune-i că de fapt pe platforma de videochat oferi cele mai exclusiviste experiențe

 

Fanii care îți cer să le oferi numele conturilor tale de pe platformele de videochat o fac pentru că vor să vadă de la tine ceva în plus, ceva ce nu este permis chiar tuturor. Dar trebuie să le explici că nu acolo, ci de fapt aici, pe platforma pe care comunicați voi oferi cele mai exclusiviste experiențe și tot ceea ce poate vedea cineva pe contul tău de Facebook sau de Instagram poate să vadă și pe platforma de videochat pe care o folosești, în schimb, ceea ce arăți aici, nu mai poate fi văzut în nicio altă parte.

 

#3 Explică faptul că o astfel de dezvăluire poate însemna sfârșitul carierei tale și implicit al relației voastre

 

Dacă celelalte lucruri  pe care le-am prezentat aici nu au dat niciun rezultate, atunci încearcă să ajungi direct la inima fanului tău explicându-i că studioul la care lucrezi îți interzice să dezvălui astfel de informații și o astfel de dezvăluire ar putea conduce la închiderea contului tău de pe platforma de videochat și implicit la sfârșitul carierei pentru tine. Iar dacă nu mai face videochat, atunci nu mai poți vorbi nici cu fanul tău, ceea ce ar fi o mare pierdere de ambele părți.

 

Concluzie

 

Dacă ești model de videochat și până în acest moment nu te-ai confruntat niciodată până acum cu o astfel de situație, nu răsufla liniștită pentru că nu este prea târziu. Pe măsură ce cunoști din ce în ce mai multe persoane și pe măsură ce relația cu fiecare dintre ei aprofundează, cresc și șansele ca unul dintre ei să-ți ceară mai mult. De aceea, trebuie să privești întreaga situație pur și simplu ca pe o chestiune de timp și să-ți pregătești din timp scenariul pentru acel moment ca să poți să reacționezi fără ezitare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata