Cum să slăbești în timp ce dormi

Încercând în mod permanent să urmăm diverse diete, însă niciodată nu ne bucurăm de rezultatele mult dorite. Și cu toate acestea, nu te-ai gândit vreodată că poți slăbi în timpul somnului. Ei bine, chiar dacă sună dubios, află că de fapt poți slăbi și atunci când dormi, asta doar dacă apelezi la câteva trucuri ușoare.

Bineînțeles, dacă cu adevărat îți dorești să slăbești un număr considerabil de kilograme, este necesar să ții și o dietă potrivită și să faci exerciții fizice în fiecare zi, întrucât să îți poți forma un stil de viață.

Așadar, dacă ai încercat toate opțiunile prin care să poți slăbi, atunci ar fi cazul să iei în considerare următoarele 3 trucuri foarte ușoare, la îndemâna oricui și pe care oricine la poate face.

1. Închide-ți telefonul

Pentru început trebuie să îți închizi telefonul. Nu-i așa că ori de câte ori voiai să dormi erai tentată să îți verifici notificările de pe Instagram, sau să răspunzi la mesajele draguțe ale băieților care te apreciază? Din acest motiv, nu mai puteai dormi, ceea ce înseamnă că nu mai beneficiai de odihna de care ai nevoie.

2. Dormi atunci când este întuneric în cameră

Dacă îți place să ai lângă tine o lampă sau o sursă de lumină aprinsă atunci când dormi, află că ar trebui să renunți la acestea începând de acum. Și asta deoarece lumina emisă în timpul nopții are un impact asupra producerii de homoni. Chiar și așa, dacă nu îți dorești să renunți la acest obicei, poți să apelezi la măști speciale de somn înainte de a adormi. Atunci când dormi pe întuneric, poți să te odihnești mai eficient.

3. Uită de haine atunci când dormi

Oricât de aiurea ar suna, să știi că este important să te dezbraci de haine înainte de a dormi, deoarece vei avea parte de un somn mult mai liniștit și poți slăbi mai mult. Iar acest lucru este datorat faptului că temperatura corpului tău trebuie să fie cât mai scăzută. Chiar și așa, specialiștii sunt de părere că, având un somn mai scurt, de 5 ore, poți să pierzi mai mult în greutate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata