Cum să porţi culoarea ROZ fără să arăţi ca PANTERA ROZ

Pe cât de caldă e ca nuanţă, pe atât de dificil e de purtat. Din dragoste extremă pentru roz, multe fete pică în ridicol. Şi riscă să arate ca Pantera roz. Iată cum trebuie să combini hainele şi încălţările şi cum trebuie să te machiezi dacă eşti pink addicted.

HAINELE

Rozul combinat cu culori pastelate este perfect. Ia ca model imaginea de mai jos. Ţi-o poţi imagina pe fata din poză cu o pereche de sandale tot roz? Deja e prea mult… Numele ei ar fi Pantera roz.
2

ÎNCĂLŢĂRILE

Vara asta, rozul fosforescent, ca şi verdele, de altfel, este pe mare val. Merge perfect cu jeanşi skinny, suflecaţi sau cu pantaloni scurţi. Ideea e să nu insişti prea mult pe roz. Dacă ai o pereche de adidaşi roz, consideră că sunt piesa forte din ţinută.

3

 

MAKE-UP

Dacă alegi un ruj roz, nu mai folosi şi fard de aceeaşi culoare, cercei sau colier. O brăţară într-o nuanţă mai închisă ori mai deschisă, să spunem, ar merge. Dar nu la fel de evidentă ca rozul de pe buze. Gândeşte-te ce anume vrei să evidenţiezi folosind roz – buzele, ochii sau obrajii? Ce e prea mult strică.

1

 

Foto: Shutterstock, Sartorialist

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata