Cum să menții vie flacăra iubirii după naștere

Acesta reprezintă cel mai dificil test pentru proaspeții părinți. Dacă înainte viața voastră decurgea după regulile cuplului, acum, după venirea nou născutului pe lume, toată atenția va fi îndreptată către bebeluș. Dacă îți dorești să afli cum să menții vie flacăra iubirii și pasiunii dintre voi într-un moment care vă va defini viețile definitiv, citește în continuare.

1. Acceptați schimbările treptat

Pentru început, trebuie să îți accepți următorul adevăr: primele șase luni de după sarcină vor fi foarte haotice. În ceea ce privește hormonii, tu, ca mamă, ești foarte dezechilibrată, iar acest lucru duce la o stare de iritabilitate supremă. De asemenea, schimbările care vin odată cu nou născutul, fac din casa ta un loc deloc plin de armonie: lipsa de odihnă, dezordinea, schimbarea tabieturilor și a rutinii. Nu încerca să analizezi viața de cuplu în această perioadă și nici nu spune lucruri pe care nu le simți cu adevărat. De asemenea, nu lua hotărâri fără să le gândești foarte bine înainte.

2. Mută pasiunea în timpul zilei

Programarea sexului reprezintă unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le poți face, ca părinte. Viața sexuală trebuie să meargă înainte, pentru sănătatea voastră psihică. O opțiune confortabilă pentru proaspeții părinți ar putea fi sexul pe timpul zilei. Nu este nici o glumă! Atunci când copilul sau copiii își fac somnul de după-amiază, aveți și voi timp pentru intimități și de asemenea, aveți mai multă energie pentru asta.

3. Schimbați-vă limbajul într-unul plin de iubire

Cu toate că odată cu apariția copiilor, ești nevoit să adopți un comportament mai rece și mai distant, încearcă din răsputeri să îți schimbi atitudinea și tonul! Dacă ții cu adevărat și îți iubești partenerul, continuă prin a-i arăta prin vorbe, atingeri și unele atenții, cum ar fi prepararea mâncării sau deserturilor lui preferate.

4. Acordați-vă timp liber unul altuia

Nu trebuie să gândiți acest lucru într-un mod egoist și nici să vă condamnați unul pe altul adoptând modelul „ori amândoi, ori niciunul”. Viața cu copii nu o să vă lase să petreceți prea mult timp împreună relaxându-vă, de fiecare dată când doriți. De aceea, o soluție la problema voastră este să faceți cu rândul. Într-o zi, te ocupi tu singură de grijile casei și de copii, lăsându-l pe el să iasă cu prietenii, iar în altă zi, el va face același lucru pentru tine.

5. Arată-i în continuare că ești atrăgătoare

Din momentul apariției copiilor, nimeni nu mai are timp să se gătească. Însă nu trebuie să te duci în cealaltă extremă. Bineînțeles că nu trebuie să te îmbraci ca la restaurant, cu toate că ești în concediu maternal și stai mereu în casă. Ideea este că partenerul tău nu te-a cunoscut așa, deci, adu-i aminte din când în când de cum erați voi la început. Poți începe prin a-i arăta că ești în continuare atrăgătoare, îmbrăcând o ținută sexy atunci când vine el de la birou.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: pixabay.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata