Cum să îți protejezi smartphone-ul vara aceasta

0

Așa cum tu te aperi de soare cu pălării și creme de protecție, trebuie să ai grijă și de smartphone-ul tău! Ține cont de sfaturile următoare pentru ca telefonul tău să fie în siguranță la plajă:

 

Nu îl ține în soare!

Așa cum ție îți place să stai sub o umbrelă sau să te protejezi de soare sub o pălărie, ai grijă și de telefonul tău! Ține-l mereu la umbră!

Dacă îl scapi în apă…

Usucă-l imediat cu foehnul, dacă ai unul la îndemână. Dacă nu, îndeasă-ți telefonul într-o grămadă de orez, care va absorbi apa.

Dacă ți se supraîncălzește telefonul…

Oprește-l imediat! Nu aștepta să fii notificat/ă cu un avertisment, ci închide-l imediat ce simți că te frige mâna. Lasă-l să se răcească o vreme, înainte să-l repornești.

Ca să se răcească mai repede…

Ține-l în fața unui ventilator. Sau în fața aparatului de aer condiționat. Nu există riscul să răcească!

Cumpără un prosop cu buzunare!

În felul ăsta, smartphone-ul tău va fi protejat de soare și nici nu există riscul să-i intre nisip prin orificii!

Dă-te pe față cu o cremă de protecție mai puțin grasă!

Tot ce ai pe față ajunge pe ecranul telefonului. Cu cât e mai puțin grasă crema de protecție solară, cu atât mai curat va rămâne smartphone-ul tău.

Folosește folia protectoare!

Ideal pentru anotimpul cald este folia protectoare anti-glare (sau anti-reflex). Te ajută să vezi mai bine ecranul atunci când bate soarele direct pe el și nu e nevoie să mărești luminozitatea la maximum. Economisești baterie!

Încarcă-ți telefonul cât stai la soare!

Dacă tot îți petreci întreaga zi la plajă, profită de noua tehnologie și cumpără-ți un încărcător solar! E soluția ideală pentru situația în care rămâi fără baterie și nu e nicio priză prin preajmă!

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata