Cum să îți detoxifici organismul în doar o zi

Dacă deja ai încercat toate dietele de pe internet, însă niciuna nu te-a ajutat, este posibil ca, corpul tău să fie foarte slăbit. Chit că te simți rău, ai dureri de cap, amețeli și nu ai chef de viață, toate aceste stări pot fi înlăturate urmând aceste modalități simple și reușind să îți modifici stilul de viață:

Uite care sunt cele 5 modalități prin care îți poți detoxifia organismul, în numai 24 de ore:

1. Dormi îndeajuns în fiecare noapte

Dacă ai avut parte de câteva nopți pierdute doar pentru că ți-ai dorit să te distrezi în club cu prietenii, înseamnă că te vei putea bucura ceva mai mult de importanța somnului. În plus, dacă nu dormi îndeajuns, ești mult mai predispusă la stres și la diverse afecțiuni. Ai grijă însă, la temperatura din camera în care dormi, deoarece poate avea o influență.

2. Bea apă imediat cum te-ai trezit

Deja știi cât de mult contează să te hidratezi și să bei cel puțin 2 litri de lichide în fiecare zi, dar cât de des și faci acest lucru? Găsești adesea scuze pentru care să nu bei apă, iar efectele nu întârzie să apară și să se reflecte asupra organismului tău. Este recomandat să bei apă imediat după ce te trezești și chiar și înainte de a dormi. Acest lucru le va conferi energie celulelor din corpul tău.

3. Ia-ți pauze

Indiferent că faci o pauză de o oră sau de 15 minute, în acel timp focusează-te doar pe tine, fără să te mai gândești la problemele personale sau la job. De asemenea, acest lucru te va ajuta să pierzi din calorii și te va ajuta să îți relaxezi mușchii.

4. Bea cât mai multe lichide

Specialiștii ne spun că este important să bem cât mai multe ceaiuri, în special dacă vrem să avem parte de o detoxifiere. Ceaiurile pe bază de plante sunt cele mai benefice pentru diverse afecțiuni, dar și pentru hidratare.

5. Ferește-te de alcool

Acum nu susținem că ar trebui să nu consumi deloc alcool dar nici nu ar trebui să exagerezi prea mult cu acesta. Alcoolul în cantități mult prea mari face organismul să îl asocieze foarte repede, comparativ cu alte surse prin intermediul cărora ne luăm energia. Așadar, după ce consumi alcool, poți să te îngrași mai repede, fără să îți dai seama pe moment de acest lucru.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata