Cum să îți aranjezi părul acasă – secretul constă în aparatul de folosit pentru uscat/îndreptat

Dacă și tu privești cu amărăciune vedetele și părul lor strălucitor și impecabil la fiecare apariție, e timpul să treci la acțiune. Desigur că depinde și de firul de păr a fiecăruia, dar și de modul de îngrijire. Părul rebel și care dă tendințe de a nu sta deloc coafat are probabil un viciu încă din faza de uscare și/sau îndreptare.

Folosești o perie electrica pentru indreptat parul? Descoperă un astfel de produs, de marcă Gina`s. Ce are special acest tip de produs, urmează să afli.

Peria electrică care îmblânzește părul, chiar orice tip de păr

La ginas.ro este disponibilă o perie electrică profesională, dar ideală chiar și pentru home use. Are dublu rol, de uscat și periat părul, pentru a-l îndrepta. Este ușor de folosit, practic nu face o prea mare diferență față de alte tipuri de aparate de styling. Cu mișcări simple, peria cu pricina poate fi folosită oricând, acasă. Iar dacă mai folosești și ceva produse de styling, cu atât mai bine, ai toate șansele să menții acest look preț de câteva zile.

Gina`s este brand cunoscut deja pe nișa de produse de coafat, profesionale, dar home use. Printre acestea se numără ondulatorul de păr, cel conic sau cel afro, uscătoare de par, placă de asemenea.

Cui îi este potrivită o perie de păr electrică precum cea de marca Gina`s

Indiferent de tipul tău de păr, o astfel de perie electrică poate fi folosită. Are trepte de temperatură, astfel încât să ajustezi puterea de funcționare. Este un produs modern care reduce din efectele negative ale acțiunii termice pentru părul tău. Asta înseamnă că nu trebuie să îți fie teamă să o folosești ori de câte ori îți dorești să îți aranjezi părul acasă.

Fie pe părul umed sau uscat, șuviță cu șuviță folosește peria de păr și îndreaptă firele acelea care nu sunt nici ondulate, nici crețe, însă nici drepte. O astfel de perie are rol multifuncțional și te ajută să comprimi toți acei pași pe care îi faci pentru îngrijirea părului și anume îndreptat și pieptănat în același timp. Iar rezultatul? Părul tău va arăta mai bine ca oricând. O astfel de etapă este necesară dacă îți dorești păr mai drept cu un aspect cât mai natural.

Par drept sau creț? Descoperă produsele Gina`s

Dacă ești adepta părului drept, ai de ales între perie electrică și placă. Depinde și de tipul tău de păr, cât de intens trebuie să fie procesul pentru a îndrepta părul. Dacă îți dorești păr creț, atunci orientează-te spre ondulatoare. Acestea te vor ajuta să creezi bucle strânse, mai mici sau mai mari, lejere sau mai fixe. Ai toate șansele să obții un look perfect, ca și când ai fi mers la salon.

Îngrijirea acasă pare că nu a fost nicicând mai simplă și mai eficientă. Atunci când ai la îndemână produsele potrivite nici nu se poate altfel. Te vei bucura să știi că produsele de la Gina`s nu doar că îți aranjează părul, ci și are grijă de sănătatea acestuia. Adică prețul plătit pentru a crea bucle strânse și care rezistă cu adevărat nu este cel de păr ars, degradat și uscat excesiv.

Pentru a comanda accesează pagina oficială. Ai retur gratuit timp de 100 de zile, ai transport gratuit la orice comandă și livrare rapidă, pentru ca tu să te bucuri de produse cât mai repede. Descoperă cum poți să ai un hairstyle ca al vedetelor, de fiecare dată când ieși din casă, cu puțin efort depus și cu produse de calitate folosite.

Contact:

salut@ginas.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata