Cum să inviți o femeie în oraș

Când simți atracție pentru o femeie și îți dorești să o inviți în oraș, singura ta grijă este descoperirea unei căi pentru a putea face invitația exact pe placul ei. Anumite femei își doresc o inițiativă directă, iar altele și-ar dori ceva mai subtil, iar altele sunt atrase de o invitație care se bazează pe simțul umorului. Dacă ai întâlnit în realitate, poate în grupul de prieteni sau poate ai văzut-o pe Internet și îți place de ea, atunci este momentul să treci la treabă.

Alege o opțiune mai puțin clasică de a îi cere o întâlnire. Poți să o surprinzi în mod plăcut și vei fi sigur că spune „DA”. Uite câteva modalități inedite de a invita în oraș:

1. Fă-i un bilețel

Dacă ai întâlnit-o în club sau într-un spațiu unde este multă lume și ți-e jenă să o abordezi în mod direct, scrie-i un bilețel. Folosește-te de un șervețel sau o bucată de hârtie și scrie un text scurt și drăguț. Poți să o întrebi dacă își dorește să iasă weekend-ul viitor la o întâlnire cu tine. Apoi, poți desena lângă întrebare două căsuțe cu da sau nu. Împăturește hârtia sau șervețelul și dă-i-l împreună cu un pix.

2. Gândește-te la un motiv fictiv pentru o întâlnire

Dacă ați avut doar conversații online sau nu ați vorbit deloc și vrei neapărat să o scoți la o întâlnire reală, inventează un pretext. De exemplu, îi poți spune că ți s-au întâmplat niște lucruri de necrezut în concediu. Relatează-i o întâmplare drăguță, iar la final spune-i: Despre cealaltă întâmplare îți voi spune când ieșim împreună. Dacă va părea interesată, poți stabili ziua întâlnirii.

3. Fă o programare online pentru întâlnirea voastră

Dacă ați avut mai multe întâlniri online, folosește-te tot de internet și pentru invitația la o întâlnire față în față. Realizează un eveniment pe un site de socializare sau pune în agendă emailul, întrucât femeia de care îți place, să primească un reminder. Este o opțiune modernă și originală de a-i cere o întâlnire.

4. Fă-i totuși o invitație clară

Dacă cele de mai sus nu te coafează, atunci spune-i cât mai exact și mai clar că tu vrei să ieși în oraș cu ea. Este ideal să folosești un ton neutru, obișnuit, care să nu lase loc de interpretări negative. În timpul unor întâlniri online, sau în afara acestora, întreab-o dacă i-ar plăcea să încerce alături de tine noul restaurant deschis în oraș.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata