Cum să intri în vorbă cu un coleg de care îți place

Love is in the air! Dacă ești o fire timidă, avem câteva sugestii care te vor ajuta să interacționezi cu crush-ul tău. Uite cum poți intra în vorbă cu un coleg de care îți place:

Roagă-l să te ajute cu temele

Cât sunteți la școală, întreabă-l dacă te poate ajuta cu tema care urmează să-ți fie verificată. Sau să-și arunce o privire peste referatul pe care trebuie să-l prezinți. Chiar dacă tu știi sigur c-ai făcut bine, nu asta-i ideea, ci pur și simplu să vorbiți mai mult.

Scapă intenționat niște caiete/cărți pe jos, când treci pe lângă el

Ăsta-i și un mod bun de a-l testa: dacă se apleacă să te ajute, e educat. Dacă nu, înseamnă că nu te merită.

Oferă-i bomboane de ziua ta

Dacă tot împarți dulciuri la toți colegii de clasă, asta-i ocazia perfectă să te bagi în seamă cu el! Indiferent că sunteți sau nu în aceeași clasă, oferă-i bomboane (și invită-l să ia mai multe, câte vrea).

Ieși cu colegii în oraș

După ore, adună o gașcă cu care să ieși la un suc. Asigură-te că e și crush-ul tău printre participanți. E de preferat să nu fie gașca PREA mare, că atunci există riscul să nu interacționați deloc. Poate ajungeți unul într-un capăt al mesei, unul în celălalt. Cu cât mai puțini invitați, cu atât mai bine!

Invită-l în oraș, just like that

De ce nu? Până la urmă, asta îți dorești! Fă-ți puțin curaj și întreabă-l dacă vrea să ieșiți la un suc după ore sau în weekend. Doar voi doi. N-ai nimic de pierdut, plus că nu mușcă (suntem 99% siguri de asta).

 

Mai ai alte idei? Tu cum intri în vorbă cu o persoană de care îți place?

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata